XVIII. Craft Meetup

Apr 25, 2018 · Budapest, Hungary

Két új előadót köszönthetünk ezen a Meetupon, akik fejlesztőnként szakmai és vezetői kérdésekről árulnak el műhelytitkokat.

Sztankó Dóra: Hogyan dolgozzunk fel több millió eseményt a Google Cloud segítségével?
Mindennek az alapja az adat: legyen belőle sok, legyen elérhető rövid időn belül, legyen értelmezhető, könnyen felhasználható és valós, a tárolása pedig skálázhatóan megoldott. Ezekre az igényekre kereste a megoldást az Emarsys, amikor létrehozta a Data Platformot. Előadásomban a fejlesztő csapat tagjaként szeretném bemutatni az Emarsys azon adattárházát, mely a Google Cloud Platform felhő alapú szolgáltatásait igénybe véve végez ETL folyamatokat az ügyfelek viselkedési adatain. Nagy hangsúlyt fektetek majd mindazon technikai kihívások ismertetésére, mellyekkel a data engineering team szembenéz nap, mint nap, mint például microservice-integráció, adatmigrálás, real-time data streaming, költség és performancia optimalizálás.

Fodor Sándor: Fejlesztőből csapatvezető, avagy egy izgalmas utazás fejezetei
Fejlesztőknél előbb-utóbb felmerül annak a lehetősége, hogy csapatvezetővé váljanak. Ez a változás az én életemben is bekövetkezett. Előadásomban arról fogok mesélni,hogyan éltem meg azt, hogy hardcore fejlesztőből csapatvezetővé váltam. Az elmúlt két év eseményeit fogom összefoglalni, milyen nehézségekkel, sikerekkel találkoztam ebben az új szerepkörben. Célom, hogy friss csapatvezetőknek vagy fejlesztőknek, akik gondolkoznak ezen a váltáson, nyújtsak némi támpontot, hogy mit is tartogat ez lépés.

Magyar nyelvű Meetup.

Kapunyitás: 18.00kor.

Várunk titeket egy jó hangulatú beszélgetésre, enni- és innivalóról az Emarsys gondoskodik.

Event organizers
  • Craft Meetup

    A Craft Meetup célja, hogy a budapesti szoftver fejlesztő közösség számára egy találkozási pont legyen, egy olyan hely, ahol mindannyian fejlődhetünk, mint programozók. Az eseményt havonta tervezzük megrendezni, és az általános fejlesztéssel kapcsolatos témák mellett, szót ejtünk majd módszertanokról, és konkrét eszközökről is. A magas színvonalú előadások után kötetlen sörözésre, és társalgásra invitálunk majd benneteket. Craft Meetup mindenkinek szól, akik számára a programozás élvezet, és szeretné azt m

    Recent Events
    More

Are you organizing XVIII. Craft Meetup?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews