XVII. Craft Meetup

Dec 13, 2017 · Budapest, Hungary

Ismét két előadással várunk titeket.

Lehóczkyné Fawal Margit: A lambdafa egzotikus gyümölcse avagy bevezetés a funkcionális programozásba.
Manapság nagyon népszerűekké váltak a lambda függvények, egyre több nyelv támogatja használatukat. Egy probléma megoldása a funkcionális programozás aspektusából nem csak a lambda függvények használatán alapul, sőt, anélkül is elérhető. Az előadás célja annak a bemutatása, hogy a funkcionális megoldások milyen alapelveket követnek és ezeket milyen módon támogatja a Scala nyelv. Mindezeket megvizsgáljuk gyakorlati példákon keresztül.

Szpisják Dániel: Crypto Games.
A kriptográfia sokak számára egy fekete doboz. Aki kicsit is beleássa magát, hamar absztrakt gondolatokba ütközik és elengedi a témát. Ez az előadás egy vezetett túra a doboz belsejében. Megnézzük milyen a jó kripto, és ez hogyan mérhető, mennyire véletlen a véletlen szám, hogyan építhetünk apró kockákból várat. Az előadás végeztével te is képes leszel arra, hogy elkalauzold az érdeklődőket ebbe az egzotikus világba. A szükseges felszerelés egyénenként egyetlen nyitott és fókuszált elme, minden mást mi biztosítunk.

Magyar nyelvű Meetup.

Kapunyitás: 18.00kor.

Várunk titeket egy jó hangulatú beszélgetésre, enni- és innivalóról az Emarsys gondoskodik.

Event organizers
  • Craft Meetup

    A Craft Meetup célja, hogy a budapesti szoftver fejlesztő közösség számára egy találkozási pont legyen, egy olyan hely, ahol mindannyian fejlődhetünk, mint programozók. Az eseményt havonta tervezzük megrendezni, és az általános fejlesztéssel kapcsolatos témák mellett, szót ejtünk majd módszertanokról, és konkrét eszközökről is. A magas színvonalú előadások után kötetlen sörözésre, és társalgásra invitálunk majd benneteket. Craft Meetup mindenkinek szól, akik számára a programozás élvezet, és szeretné azt m

    Recent Events
    More

Are you organizing XVII. Craft Meetup ?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Topics
Rating

based on 0 reviews