XVI. Craft Meetup avagy a hipernövekedés kihívásai

Sep 27, 2017 · Budapest, Hungary

Elsőként Püski Tamás: Minőség és mennyiség egyszere? Skálázódásunk története c. előadását hallhatjátok. Hogyan tudtunk egy 50 fős szoftverfejlesztő céget megtriplázni  két és fél év alatt , miközben óriási verseny van a  technológiai munkaerő piacon? Hogyan vágtunk bele a növekedésbe, és tartottuk meg az alapértékeinket, miközben a legjobb embereket keressük magunk mellé? Az előadás azokról a folyamatokról, sikerekről, kudarcokról és rendszeres változásokról fog szólni, amelyek együtt jártak az utóbbi idők komoly növekedési folyamataival.

Ördög Rafael aka Devill: Bootcamp, avagy hogyan éljük túl a növekedést káosz nélkül? A vállalati kultúra egy cég sikerének záloga is lehet, különösen akkor, ha annak szakmai elemei is vannak. Mi az Emarsys-nál egy olyan fejlesztői kultúrát építettünk fel az extrém programozás, a folyamatos kiadás és a devops elemeiből, ami rengeteg problémánkat megoldotta, és amit önmagában is értéknek tekintünk. Azonban a 1,5 évenkénti létszám duplázódás következtében már nem tudtuk minden új fejlesztő csapatnak átadni ezt a tudást, és azt vettük észre, hogy olyan problémákkal küzdenek, amikre a cég egyszer már megtalálta a megoldást. Joggal merül fel a kérdés, hogy egyáltalán lehetséges-e egy ilyen tempóban növekedő cégnél megtartani a fejlesztői kultúrát? Én azt állítom, hogy nem csak meg lehet tartani, hanem lehet rajta javítani is. Arról fogok mesélni, hogy az elmúlt fél évben az újonnan felvett mérnököket felzárkóztató Bootcamp csapat vezetőjeként hogyan sikerült hozzájárulni az Emarsys vállalati kultúrájának megőrzéséhez és fejlesztéséhez.

Magyar nyelvű Meetup.

Kapunyitás: 18.00kor.

Várunk titeket egy jó hangulatú beszélgetésre, enni- és innivalóról az Emarsys gondoskodik.

Event organizers
  • Craft Meetup

    A Craft Meetup célja, hogy a budapesti szoftver fejlesztő közösség számára egy találkozási pont legyen, egy olyan hely, ahol mindannyian fejlődhetünk, mint programozók. Az eseményt havonta tervezzük megrendezni, és az általános fejlesztéssel kapcsolatos témák mellett, szót ejtünk majd módszertanokról, és konkrét eszközökről is. A magas színvonalú előadások után kötetlen sörözésre, és társalgásra invitálunk majd benneteket. Craft Meetup mindenkinek szól, akik számára a programozás élvezet, és szeretné azt m

    Recent Events
    More

Are you organizing XVI. Craft Meetup avagy a hipernövekedés kihívásai?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews