XII. Craft Meetup

Dec 7, 2016 · Budapest, Hungary

Sziasztok! Sajnálatos módon Ormandi Zoli betegsége miatt az ő előadásat kénytelenek voltunk utolsó pillanatban átteni egy későbbi időpontra, DE helyette 

Fincza András: Mit adott nekem az Agile? című előadását hallhatjátok. 
Hogyan változtak meg a szoftverfejlesztés értékei és elvei az elmúlt években, évtizedekben? Előadásomban a saját példámon keresztül mutatom be, hogy miben más az agilis és a klasszikus szoftverfejlesztés, hogy hogyan váltam programozóból szoftverfejlesztővé.

Szabó Gábor: Tanítás és tanulás- egy programozó gyakorlati tapasztalatai Uncle Bob (Robert C. Martin) gyakran hangoztatott állítása, hogy az elmúlt 60 évben a szoftverfejlesztők száma ötévente megduplázódik. Ebből kifolyólag a fejlesztők fele öt évnél kevesebb tapasztalattal rendelkezik. Hogyan válhatnak tapasztalt, nagy tudású szoftvermérnökökké? Mik a folyamatnak az állandó, technológiától független állomásai? Az előadásból megismerhetjük az Emarsys tapasztalatait szoftverfejlesztők tanításával és kinevelésével kapcsolatban.

Kapunyitás 18.00/Kezdés: 18.30

Italokról és harapnivalóról gondoskodunk. Az előadások után a beszélgetés tovább folytatódik a közeli Ibolya presszóban.

Magyar nyelvű előadások/This event is in Hungarian

Event organizers
  • Craft Meetup

    A Craft Meetup célja, hogy a budapesti szoftver fejlesztő közösség számára egy találkozási pont legyen, egy olyan hely, ahol mindannyian fejlődhetünk, mint programozók. Az eseményt havonta tervezzük megrendezni, és az általános fejlesztéssel kapcsolatos témák mellett, szót ejtünk majd módszertanokról, és konkrét eszközökről is. A magas színvonalú előadások után kötetlen sörözésre, és társalgásra invitálunk majd benneteket. Craft Meetup mindenkinek szól, akik számára a programozás élvezet, és szeretné azt m

    Recent Events
    More

Are you organizing XII. Craft Meetup?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews