XI. Craft Meetup

Sep 28, 2016 · Budapest, Hungary

Megújult lendülettel várunk titeket a Craft Meetup következő találkozóján. A megkszokott módon ismét két előadással készülünk. 

Fincza András aka Draven: Full-stack káosz? (avagy az autonómia előnyei és hátrányai) Hogyan változtatja meg egy cég képét és egy rendszer architektúráját, ha autonómiát és autoritást adunk a fejlesztőknek? Elvárható ma egy fejlesztőtől, hogy egyszerre legyen architekt, rendszermérnök, tesztelő és még az ügyfelek fejével is gondolkodjon? Szerintünk igen, de nem egyszerű. Draven előadásában bemutatja, hogy milyen előnyökkel jár egy ilyen döntés és milyen nehézségeket kell leküzdeni.

Tóth Gergő:  Egy rollback margójára - Előadás egy szokásosnak indult deploymentről.  Napi deployment: az Emarsysnál ez már évek óta természetes. Mégis előfordul, hogy az események láncolata nem várt következményekkel jár. Gergő előadásban bemutatja, hogy mi vezetett a kialakult helyzethez, megtudhatjuk milyen tanulságokat és következtetéseket érdemes levonni.

Gyertek, jó lesz!

Kapunyitás 18:00-kor, kezdés 18:30-kor.

This event is in Hungarian // Magyar nyelvű előadás

Event organizers
  • Craft Meetup

    A Craft Meetup célja, hogy a budapesti szoftver fejlesztő közösség számára egy találkozási pont legyen, egy olyan hely, ahol mindannyian fejlődhetünk, mint programozók. Az eseményt havonta tervezzük megrendezni, és az általános fejlesztéssel kapcsolatos témák mellett, szót ejtünk majd módszertanokról, és konkrét eszközökről is. A magas színvonalú előadások után kötetlen sörözésre, és társalgásra invitálunk majd benneteket. Craft Meetup mindenkinek szól, akik számára a programozás élvezet, és szeretné azt m

    Recent Events
    More

Are you organizing XI. Craft Meetup?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews

Featured Events