Workshop: Avancerad prototyping med Sketch och REACT

Apr 25, 2018 · Östermalm, Sweden

Hej alla Sketch-proffs där ute!

Har du alltid undrat hur du snabbt kan skapa responsiva och realistiska prototyper i Sketch. Worry no more! Under denna workshopkväll kommer Fredrik Ward och Juan Maguid att visa hur man kan använda dig av Sketch och REACT via Bootstrap för att skapa responsiva prototyper. Deltagarna kommer att lära sig hur man bygger upp sin Sketchfil för att sedan, via ett plugin, kunna dra filen till ett webbläsarfönster där den visas som en klickbar prototyp. Automagiskt!

• Ta med din dator.

FÖR VEM?
Workshopen riktar sig till dig som är en avancerad användare av Sketch. Du behöver inte kunna koda.

DELTAGANDE
Detta event har ett begränsat antal platser.

PÅ SCENEN
Fredrik Ward — Frontend-utvecklare på Bouvet
Fredrik är skaparen bakom detta fantastiska plugin som workshopen kommer att handla om. Han jobbar som Frontendutvecklare och han skapade sin första hemsida innan YouTube existerade och när 28.8-modem var ascoola. Han har programmerat i allt från de första versionerna av HTML, PHP och Adobe Flash till Bootstrap, Node och React. På fritiden bygger han gärna coola plugins till Sketch och bakar goda bakverk.

Juan Maguid - UX-designer och iAD på Bouvet
Juan är en senior interaktiv art director och UX-designer som är mästare på animationer och Sketch. På fritiden driver han bland annat sajten Designforventures.co där han delar med sig av tutorials och verktyg för designers. Juan är även gästbloggare på Sketch App Sources Medium.

Event organizers
  • UX People Stockholm

    Vi anordnar återkommande meetups i Stockholm där vi som jobbar med UX träffas och nätverkar, delar kunskap, erfarenheter och inspirerar varandra.  Håll utkik!

    Recent Events
    More

Are you organizing Workshop: Avancerad prototyping med Sketch och REACT?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews