WordPress MeetUp Utrecht donderdag 12 april 2018

Apr 12, 2018 · Utrecht, Netherlands

Op donderdagavond 12 april 2018 zal opnieuw een Utrechtse WordPress MeetUp plaatsvinden. Deze WordPress MeetUp is voor iedereen die graag met WordPress werkt, of het nu professioneel of als hobby is.

TALKS & CONTRIBUTOR CORNER
Bij deze MeetUp zijn er 2 presentaties. SPREKERS:
Frank Olthof - FORTE web publishing
Thema van talk: Localhost-NetBeans-BitBucket-WordPress: een voorbeeld van een eenvoudig proces voor ontwikkeling, produktie en beheer van thema’s en plugins.

Yvette Sonneveld - Inbound Marketing Bliss (thema van talk wordt later bekend gemaakt).

Mochten de talks een brug te ver zijn voor je, dan hebben we een mooi alternatief voor je. We richten namelijk ook een "Contributor Corner" in. Hier kunnen jullie onder begeleiding van Han Hegeman we met elkaar tijd, kennis en kunde doneren aan WordPress. Als je een designer, programmeur, gebruiker, tekstschrijver, vertaler, helpdesk medewerker of een andere rol vervult: jouw kennis is welkom en kan bijdragen aan een betere WordPress. Voor iedereen valt er wel iets te doen! Neem je laptop in ieder geval mee en zorg dat je een account hebt aangemaakt bij www.WordPress.org voor als je aan de Contibutor Corner wilt meedoen.

Entree is gratis, drankjes zijn voor eigen rekening, tenzij we een gulle dranksponsor vinden :-)

Locatie: Social Elephant, Europlaan 100 in Utrecht
Parkeren: betaald op het terrein. Reken op 5 euro voor de avond. Hopelijk tot de 12e april!

Manuela van Prooijen en Roel Veldhuizen

Event organizers
  • WordPress Meetup Utrecht

    Ook onder de Dom worden WordPress meetups georganiseerd. Elk kwartaal zullen we, onder genot van een hapje en een drankje, bij elkaar komen om door middel van presentaties de mogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen van WordPress te verkennen. Of je nu een beginnende of doorgewinterde WordPress gebruiker bent: je bent van harte welkom! https://www.youtube.com/watch?v=vXMa_BQmYc4

    Recent Events
    More

Are you organizing WordPress MeetUp Utrecht donderdag 12 april 2018?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews