WordCamp Belgrade 2017

May 13, 2017 · Beograd, Serbia

Podižemo uloge jer se i ove godine održava najveća WordPress konferencija u regionu!

Sada već tradicionalno, ovogodišnja WordPress konferencija, WordCamp Belgrade 2017 - https://2017.belgrade.wordcamp.org/ - održaće se 13. i 14 maja u Beogradu, u dobro poznatim prostorijama Univerziteta Singidunum.

• 16+ predavača iz zemlje i regiona,
• 300+ posetilaca,
• besplatno piće i hrana,
• besplatno znanje, praktične radionice i doprinosi jačanju WP zajednice

WordCamp Belgrade 2017 - https://2017.belgrade.wordcamp.org/ - namenjen je svim WordPress entuzijastima, programerima, marketarima, dizajnerima, kreatorima sadržaja, preduzetnicima, kao i svima koji internet poslovanje vide kao hobi, poziv i profesiju.

Ulaznice se već nalaze u prodaji i možete ih kupiti po ceni od svega 2000RSD, bilo putem PayPal servisa ili kontaktiranjem organizatora - https://2017.belgrade.wordcamp.org/kontakt/

Kao i do sada, WordCamp Belgrade 2017 je podržala WordPress Foundation, zvanična organizacija ove open source platforme.

Više o organizatorima:
WordPress Srbija je neprofitna zajednica koja okuplja developere, programere, dizajnere i WordPress entuzijaste sa ciljem jačanja i popularizovanja WordPress platforme na lokalnom i globalnom nivou. Za 4 godine postojanja, ova organizacija je organizovala više od 30 okupljanja širom Srbije. Zvanični hashtag konferencije je #WCBGD, a za više detalja i informacija kontaktirajte organizatore - https://2017.belgrade.wordcamp.org/kontakt/

Event organizers

Are you organizing WordCamp Belgrade 2017?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews