Webalkalmazás architektúra 2016- kerekasztal beszélgetés

Feb 3, 2016 · Budapest, Hungary

Ez alkalommal formabontó módon szakítunk a szokásos előadói esttel, és egy interaktív kerekasztal beszélgetésre invitálunk titeket.  

Hodicska Gergely (Ustream), Török Dániel (Prezi), Neumark Péter (Scarab), Ferenczy Péter (WhitePages), Németh Gergely (RisingStack) és Fincza András (Emarsys) többek között arról beszélgetnek, hogy milyen alkalmazásokból és service-ekből állnak össze a rendszerek a cégeiknél, mik a legnagyobb kihívások architekturális szempontból, hol és hogyan üzemeltetik a rendszerüket. A Monolitok és a Service-ek viszonya is górcső alá kerül- honnan indultak és hol tart most a folyamat, mi motiválta az átalakítást. Első kézből hallhattok arról, hogy melyik megoldások váltak be és milyen nehézségekkel kellett szembenézniük. 

Várunk titeket, gyertek!

Kapunyitás 18:00-kor, kezdés 18:30-kor! 

This event is in Hungarian // Magyar nyelvű beszélgetés

Event organizers
  • Craft Meetup

    A Craft Meetup célja, hogy a budapesti szoftver fejlesztő közösség számára egy találkozási pont legyen, egy olyan hely, ahol mindannyian fejlődhetünk, mint programozók. Az eseményt havonta tervezzük megrendezni, és az általános fejlesztéssel kapcsolatos témák mellett, szót ejtünk majd módszertanokról, és konkrét eszközökről is. A magas színvonalú előadások után kötetlen sörözésre, és társalgásra invitálunk majd benneteket. Craft Meetup mindenkinek szól, akik számára a programozás élvezet, és szeretné azt m

    Recent Events
    More

Are you organizing Webalkalmazás architektúra 2016- kerekasztal beszélgetés?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews

Featured Events