Vissza a múltba, előre a felhőbe!

Feb 15, 2022 · Budapest, Hungary

Vissza a múltba, előre a felhőbe!

FEBRUÁRBAN ÜNNEPELJÜK A 20. MAGYAR ATLASSIAN MEETUP-OT, AMI ELKÉPESZTŐ ÖRÖMMEL TÖLT EL BENNÜNKET.

✨ CSATLAKOZZ EGY KÖZÖS VISSZATEKINTÉSRE, ÉS PEZSGŐZÉSRE! ✨

A kerek szám alkalmából korábbi előadóinkat kerestük meg, hogy van-e kedvük újra csatlakozni az előadók táborához, és felidézni, hogy annak idején milyen Atlassian megoldást használtak a csapatukkal, és ez hová fejlődött mostanra. Mit gondolnak a Cloud-first világról, és ez milyen hatással van az ő csapatukra?

Természetesen készülünk mindenféle finomsággal is... 🎂🥂

FONTOS: ahhoz, hogy a regisztrációs végleges legyen, itt jelentkezz: https://meta-inf.hu/Meetup20

A nagy eseményen csatlakozik hozzánk... ​

- Bach Krisztina - Aegon
- Baranyai Réka, Gáspár Attila - META-INF
- Bóra Áron - InfoComplex
- Kovács Amadé - LogMeIn
- És még sokan mások!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Csatlakozz hozzánk te is 2022. február 15-én, 18 órától!

🤗 OFFLINE: Október óta végre újra lesz lehetőségünk személyesen is találkozni! Helyszín: Premier Kultcafé (1085 Budapest, Üllői út 2-4. // Baross utca 1.)
💻 ONLINE: Valamilyen oknál fogva nem tudsz személyesen részt venni a reunion-on? Semmi baj! Az előadásokat online is közvetítjük, így lehetőséged lesz távolról is bekapcsolódni az eseménybe. Te csak lazíts, dőlj hátra a kanapédon, és szívd magadba az Atlassian tudást!

🙋‍♀️ Részvételi szándékodat már most jelezheted is! FONTOS: ahhoz, hogy a regisztrációs végleges legyen, itt jelentkezz: https://meta-inf.hu/Meetup20

Már nagyon hiányzik a Magyar Atlassian Meetup-ok hangulata? Csekkold le az októberi, Data Residency téma köré font meetup videóit: https://aday.news/meetup19-highlights

Ha bármilyen kérdés felmerülne benned, bátran fordulj hozzánk! Az oldal alján lévő űrlapon keresztül bármikor elküldheted üzenetedet számunkra.

Szeretettel várunk! Már nagyon hiányoztok nekünk!

META-INF TEAM

Event organizers
  • Magyar Atlassian Meetup

    Ez a csoport az Atlassian termékeit használó, kedvelő, velük megismerkedni kívánó érdeklődőknek teremt fórumot a találkozásra, beszélgetésre, előadások hallgatására és ismereteik megosztására. Célunk, hogy kialakuljon egy aktív közeg a magyar Atlassian közösség színe-java részvételével, és rendszeres találkozókon tudjuk ismereteinket megosztani, tudásunkat gyarapítani.

    Recent Events
    More

Are you organizing Vissza a múltba, előre a felhőbe!?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews

Featured Events