UIT Festival Cultuuranker Leidschenveen-Ypenburg

Sep 3, 2021 · Den Haag, Netherlands
Kick-off van het nieuwe culturele seizoen met optredens van lokale talenten en bekende (Haagse) artiesten.

UIT Festival

Vrijdag 3 september trappen we het nieuwe culture seizoen af tijdens UIT in de Wijk. Geniet in een intieme setting van de mooiste previews van dans, theater, beeldende kunst, muziek en meer.

De presentatie van deze avond is in de kundige handen van Marco Lopes. Hij is cabaretier en acteur. Zo stond hij o.a. in de finale van het Leids Cabaret Festival en speelde hij op het Utrecht International Comedy Festival. Vanaf oktober is zijn nieuwe voorstelling ‘Wees blij’ in het hele land te zien.

Demi Knight

Maak kennis met de doorleefde countryliedjes van Demi Knight. Zij kreeg bekendheid door haar deelname aan het televisieprogramma 'De Beste Singer-songwriter Van Nederland'. Knight groeide op met de muziek van Emmylou Harris, Loretta Lynn en Dolly Parton. Het icoon Dolly Parton is precies waar het tijdens deze avond om draait. Hits als 'Jolene', 'Islands In The Stream' en '9 to 5' zullen te horen zijn, waar Demi Knight een bijzondere draai aan zal geven.

Renee & Sophie

Deze twee getalenteerde dames van 17 en 21 jaar oud dansen samen bij Korzo Theater. Renee won dit jaar de voorronde van Kunstbende. Afgelopen jaar maakte zij voor de Haagse Vrouwendagen een stuk over de Scheveningse vrouw van toen en nu. Speciaal voor deze avond hebben zij de dansvoorstelling 'Weet Jij Het?’ gemaakt. Een voorstelling over moeilijke vraagstukken en de angst van de onwetendheid. Ga mee op hun reis naar de antwoorden (of juist niet).

Tom Lash

Hij is cabaretier en theatermaker. Lash stond in 2012 in de finale van cabaretfestival Cameretten. Sindsdien maakte hij meerdere avondvullende cabaretvoorstellingen die hij in theaters door het hele land speelde. Ook stond hij op theaterfestival de Parade met de productie De Columnisten van Catan en maakte hij een flinke stapel columns voor o.a. NPO Radio 1. In 2021 verschijnt zijn eerste boek: 'Waarom je niet gelukkig bent (en het waarschijnlijk nooit zal worden)'.

Tipiko Den Haag

Dit swingende gezelschap maakt muziek, theater en film geïnspireerd op tradities van Curaçao, Bonaire en Aruba. Vandaag geeft Tipiko Den Haag een inkijkje in de enorme diversiteit aan muzieksoorten van de ABC-eilanden en laat jou ervaren dat Caribische muziek bijzonder aanstekelijk is.

Reserveren

Bestel je gratis toegangskaarten via de knop "Registreer". Met inachtneming van de 1,5 meter maatregel kunnen aan deze activiteit 50 personen deelnemen.

LET OP: Deze avond vindt plaats in kerkgebouw De Toevlucht in Ypenburg. Kijk op www.uitfestivaldenhaag.nl voor meer informatie over de artiesten en het programma van het UIT Festival bij andere culturele instellingen.

Kerkgebouw 'De Toevlucht'

Laan van Hoornwijck 140

2497 DG Den Haag

Jouw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat je 1,5 meter afstand kunt houden en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk aanwezig kan zijn. Blijf thuis als je symptomen hebt die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.


		Afbeelding van UIT Festival Cultuuranker Leidschenveen-Ypenburg
Event organizers

Are you organizing UIT Festival Cultuuranker Leidschenveen-Ypenburg?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Topics
Rating

based on 0 reviews

Featured Events