The Best of IBC-tour

Sep 16, 2019 · Amsterdam, Netherlands

De IBC, de grootste broadcastbeurs van Europa, vindt dit jaar plaats van 13 t/m 17 september. 57.000 internationale bezoekers komen naar de RAI in Amsterdam om de nieuwste technologische ontwikkelingen te aanschouwen. Alle aspecten van de broadcast keten komen tijdens IBC aan bod. Media Perspectives en screenforce organiseren The Best of IBC tour over deze gigantische beursvloer.

Onder leiding van Bert Kok, worden de deelnemers in twee uur tijd geleid langs aanbieders van nieuwe spraakmakende diensten en technologieën in de lineaire en non lineaire TV-industrie. We zullen een aantal aanbieders van diensten en technologieën in de TV- en online video-industrie bezoeken voor een korte demo en presentatie.

Aanmelden

De tour vindt plaats op maandag 16 september van 10.00-12.00 uur op de IBC. Meld je aan voor deze tour via de inschrijfknop. Kosten voor deelname zijn 30,-. Het maximum aantal deelnemers voor de tour is 15 personen.

Let op: het is ook belangrijk dat je je als bezoeker aanmeldt bij de IBC. Alleen met een toegangspas van IBC krijg je toegang tot de beurs! Je kan je registreren voor de beurs via deze link. Kaarten voor de IBC beurs zijn 85 euro, maar er zijn verschillende promotiecodes voor gratis toegangspassen in omloop. Neem contact op met communicatie@mediaperspectives.nl voor de promotiecode.

Event organizers
  • Media Perspectives

    De mediasector is in transitie. Wij geloven in de kracht van samenwerking. Daarom nemen we het initiatief om samen met alle relevante partijen toekomstperspectieven te ontwikkelen voor een gezonde Nederlandse mediasector. Daarbij richten we ons op de thema’s: business, tech, content, talent en data. Toekomstgericht en verbindendMediatransformatie vraagt om een verbinding van kennis, business en talent. Wij nemen het voortouw om kansen te signaleren en bieden daarbij een reeks aan tools aan om je business t

    Recent Events
    More

Are you organizing The Best of IBC-tour?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews

Featured Events