Self-Driving Car Workshop #2: CV with Deep Learning

Apr 20, 2017 · Budapest, Hungary

FONTOS:

Ez a meetup a Budapest Startup Safary fesztivál része, ezért kérek mindenkit, hogy regisztráljon egy INGYENES belépőért a következő email címen. A subject-ben szerepeljen a "Self Driving Car Workshop" neve.

[masked]

A jeggyel további 4 eseményen részt vehettek, szóval igazán jó deal .) http://budapest.startupsafary.com

Közvetlenül workshop után a StartupYard inkubátor tart bemutatkozást, majd hattól rooftop party! (regisztrálás szintén szükséges)

-----------------------------

40 percben végigszaladunk egy KRESZ-tábla detektáló és felismerő pipeline-on, amiben egy betanított Keras model segítségével próbálunk meg minél nagyobb találati pontosságot elérni. Ejtünk pár szót a konvolúciós neurális hálók működési elveiről és a training-adatok minél hatékonyabb használatáról.

Ha hoztok számítógépet, egy online elérhető Jupyter notebook-ban ti is játszhattok a betanított modellel!

Event organizers
  • Önjáró Autók Budapesten - Self Driving Cars in Budapest

    Az önjáró autók itt vannak a nyakunkon! Az utakon egyelőre még nem találkozunk velük, de a gyárakból már kigördültek, és előbb-utóbb Budapestre is ideérnek -- és valószínűleg jó nagy technológiai, jogi és társadalmi felfordulást fognak okozni. Addig is, csináljunk egy meetupot! Az önmagukat vezetni képes járművek témája rengeteg területet érint, így bizonyára lesz miről beszélgetni! Csak néhány, ízelítésképpen: - Robotika - Gépi tanulás - Vizualizáció - Algoritmusok - Város-építészet - Felelősség - Munkaer

    Recent Events
    More

Are you organizing Self-Driving Car Workshop #2: CV with Deep Learning?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews

Featured Events