Robertson's Business Analysis Agility Online

Nov 16 - 17, 2021 · ,
Nu är det äntligen dags igen för kursen som verkligen integrerar klassisk kravanalys med ett agilt arbetssätt!

En kurs i världsklass

För att lyckas som kravanalytiker eller business analyst idag är det nödvändigt att förstå hur traditionell kravanalys hänger ihop med agila arbetssätt. Den här populära tvådagarskursen skapad av Suzanne och James Robertson på Atlantic Systems Guild lär dig precis detta. Kursen hålls digitalt av Adrian Reed som är en av ASGs officiella kursledare. Kursen är väldigt interaktiv med breakout rooms och verktyg för gemensamma övningar.

Är den här kursen för mig?

Ja, om du är intresserad av att bli en modern kravanalytiker eller business analyst som lätt kan navigera i en agil värld, då är den här kursen för dig. Men kursen lämpar sig även för produktägare, systemanalytiker eller vem som helst som jobbar i agila team.

Vad lär man sig?

Under två interaktiva dagar får du lära dig bland annat detta:

 1. Agile Business Analysis - Klassiska BA-tekniker mixade med tips om hur man kan göra dem mer agila.
 2. Kundvärde - Hur fokuserar man på att hitta rätt intressenter och dessutom få ut vad de verkligen vill ha?
 3. Lös rätt problem - Hur vet vi att vi löser rätt problem? Flera olika tekniker hjälper dig på vägen.
 4. Definiera vägen till lösningen - Vilka intressenter, processer, data och omgivning är involverade i vägen framåt?
 5. Designa lösningen - Hur tar vi fram en innovativ och kraftfull lösning som verkligen ger kundvärdet som efterfrågas?
 6. Skriv rätt User Stories - I nästan alla agila organisationer används user stories. Men hur vet man hur man skriver rätt stories och på ett bra sätt? Utöver det får du lära dig om tekniker för att planera med stories, t ex Story Mapping.
 7. Retro – Kursen sammanfattas och belyser hur de olika BA-aktiviteterna itereras och överlappar varandra samt hur de kan genomföras mer effektivt genom ett agilt arbetssätt.

Vad ingår?

Allt kursmaterial du behöver samt boken Business Analysis Agility i PDF-format ingår i priset.  Eftersom det är en onlinekurs får ni koka ert eget kaffe, men vi erbjuder åtminstone sällskap i pauserna.

Pris

Kursen kostar 14 600 kr exklusive moms.

OBS! Vi kan inte ta emot Pay-pal för tillfället. Använd faktura-alternativet när ni köper biljetter.


		Robertson's Business Analysis Agility image

Om Adrian Reed

Adrian är en auktoritet på området kravanalys. Han hjälper företag i projekt, utbildar, håller föredrag världen över och har även en populär blogg. Han var tidigare president för IIBA i England.

GDPR

Knowit är ett konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. 

Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 2 600 medarbetare representerade på 15 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland. Knowit är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm.

Event organizers
 • Knowit Sverige

  Knowit är ett konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att arbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 2 200 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland. Knowit är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm.

  Recent Events
  More

Are you organizing Robertson's Business Analysis Agility?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Online Event
Online Event

A place to meet the most active, international community members

Social
Rating

based on 0 reviews