Prvo WordPress okupljanje u Boru

Apr 25, 2018 · Bor, Serbia

Možda ste već čuli za projekat nazvan Gutenberg, po genijalnom revolucionaru izdavaštva, ali se sigurno pitate od kakve će koristi to biti vama. Ko će uočiti najveću razliku? I šta će se to promeniti u vašem svakodnevnom radu?

Uroš Tasić
Predavač na temu WordPress-a, WordPress bloger bavi se razvojem pluginova i custom WordPress rešenja, hobi mu je kuvanje, putuje i istražuje internacionalnu kuhinju i običaje.

Sa planovima za razvoj srpske WordPress zajednice upoznaće nas Nemanja Cimbaljević. Odgovoriće na vaša pitanja o zajednici, kako postati član, kako možete organizovati meetup u vašem gradu.

Nemanja Cimbaljević
Programer od 2005. godine i veliki pobornik otvorenog koda i zajednice. Volonter, predavač, ko-organizator WordPress događaja u Srbiji, ali i širom Evrope.

O predstojećem WordCamp Europe koji ćemo organizovati u Beogradu u junu ove godine pričaće Milan Ivanović. Gde, kad, zašto WordCamp Europe!?

Milan živi za WordPress, organizator je WCEurope i WCBGD, prvi čovek WordPress Srbije, a u slobodno vreme (potpuno neočekivano) drži predavanja o WordPressu i skuplja (gotovo iznenađujuće) majice sa raznoraznih WordPress događaja.

Event organizers

Are you organizing Prvo WordPress okupljanje u Boru?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews