Prvi WordPress Meetup u Šapcu

Mar 27, 2018 · Šabac, Serbia

WordPress Srbija stiže u Mačvu!

U saradnji sa prijateljima iz Startita dodajemo i šesti grad na mapu naših okupljanja.

Dobro došli u Šabac!

Pripremili smo 4 predavanja za prvo zvanično druženje članova srpske WordPress zajednice u ovom prelepom gradu kraj Save.

O predstojećem WordCamp Europe koji ćemo organizovati u Beogradu u junu ove godine pričaće Milan Ivanović.

Milan živi za WordPress, organizator je WCEurope i WCBGD, prvi čovek WordPress Srbije, a u slobodno vreme (potpuno neočekivano) drži predavanja o WordPressu i skuplja (gotovo iznenađujuće) majice sa raznoraznih WordPress događaja.

Sa planovima za razvoj srpske WordPress zajednice upoznaće nas Nemanja Cimbaljević, php/swift developer, sanjar, WordPress entuzijasta, govornik, volonter i organizator WCEurope i WCBGD. Ljubitelj X-Games i paintballa.

Svoja iskustva sa tehničkom stranom optimizacije WordPressa preneće Luka Petrović, WordPress developer sa dugogodišnjim iskustvom. Specijalizovan za prilagođavanje WP interfejsa za posebne namene i izradi namenskih aplikacija. U slobodno vreme se bavi održavanjem hosting servera za kolege developere i mali krug srećnih klijenata.

Pripremite pitanja za Luku, pošto će veći deo predavanja biti baziran na vašim pitanjima.

Da bi naša okupljanja bila zvanična neophodno je da budu organizovana u skladu sa oficijelnim Code of Conduct. O kodeksu ponašanja na meetupovima i zvaničnoj Facebook grupi govoriće Nikola Štulić. Nikola je u svetu WordPressa od 2007. Organizator je WCEurope i WCBGD. Obožava kravate, fasciniran igračkama za današnje klince, a u toku rada uglavnom žvrlja grčko slovo ksi.

Event organizers

Are you organizing Prvi WordPress Meetup u Šapcu?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews