×
Eventil - Find Tech Events
Official mobile app
FREE - In Google Play
View
×
Eventil
Official mobile app
FREE - In App Store
View

Office 365 - kako nam je promijenio život u osam godina - by Tomislav Lulic

Feb 22, 2019 · Rijeka, Croatia

Nemojte se bojati, nećemo pričati o povijesti, možda samo malo sjećanja. Microsoft je lansirao Office[masked]. lipnja 2011. kao nasljednika Microsoft Business Productivity Online Suite. Izdavanjem Office 2013 pušten je u široke radničke mase.
A danas, kako izgleda, što je novo, da li se i što promijenilo? Kroz predavanje, pokazat ćemo administraciju sustava, sa naglaskom na Teamse, koji malo po malo zamijenjuju Skype for Business. Napraviti ćemo osvrt i na pristup koji osigurava Carnet, za školarce i nastavnike, bolje poznat kao office365.skole.hr i kako ga aktivirati. Spomenut ćemo i akademski dio, a tu je bitan i vaš angažman, akademskih korisnika.
Što je sa licenciranjem, koji su sve paketi dostupni i koji je najbolji za vas.
Naglasak će biti na pregled Office 365 servisa koji stvarno ima mnogo, a svakimm danom još više.
Predavanje nije samo za postojeće korisnike, već i za one koji imaju štogod spomenuti a da nisu korisnici. Primamo udarce sa svih strana...

o predavaču

Tomislav Lulić
Cloud Consulting

Trudbenik IT industrije više od dvadeset godina, no ni to mu nije dosta, već se prije nekoliko godina počinje baviti računarstvom u oblaku, popularni Cloud. Glavna preokupacija mu je Office 365 ili po novome Microsoft 365 i pripadajuća rješenja kao i Azure. Uz spomenuto, dugi niz godina bavi se, primjenom u praksi, metoda upravljanja IT resursima i procesima kao i upravljanjem životnim ciklusom softvera i Microsoft licenciranjem. Od nedavno i certificirani ISO 20000/27001 auditor. Uz sevdah, rock'n'roll i hurmašice liječi ranjenu dušu, a hokej na ledu je tiha strast. Antistres terapija najčešće uz redanje tanjura, žlica i vilica u mašinu za pranje posuđa.Nositelj titule Microsoft MVP Office Apps and Services, voditelj ITPro i EDU MS Community grupa u Zagrebu. Povremeno napiše koju riječ pohvale za Microsoft proizvode u računalnim časopisima i pomaže korisnicima da ih lakše koriste.

Event organizers

Are you organizing Office 365 - kako nam je promijenio život u osam godina - by Tomislav Lulic?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews