×
Eventil - Find Tech Events
Official mobile app
FREE - In Google Play
View
×
Eventil
Official mobile app
FREE - In App Store
View

Modern AD DS módszerek, MI vs IT biztonság, Azure AD "földi" rendszergazdáknak

Mar 6, 2019 · Budapest, Hungary

Modern AD DS módszerek
Ebben az előadásban - nagyvállalati gyakorlati tapasztalokból építkezve - olyan módszerekről lesz szó, amelyekkel testreszabhatjuk saját AD DS infrastruktúránkat, ezzel megnehezítve a hívatlan kódok / behatolók / nem túl képzett rendszergazdák dolgát. Kulcsszavak: PAM, tiering, JIT, JEA, LAPS, ATA, ... - mindez a nagyérdemű felé egy kis gondolatébresztés formájában. (Mörk Balázs, HMEI)

Mesterséges intelligencia az IT biztonságban
Ha a mai világban a "cybersecurity" szót halljuk akkor leginkább a biztonsági incidensek jutnak az ember eszébe és nem az hogy valaki sikeresen megbirkózik ezzel a területtel. Hogyan lehet mégis azzal kitünni, hogy (költség)hatékonyan, mérhetően és a managementnek „eladható” módon kezeljük ezt a területet? Az előadás pontosan erről szól, azaz konkrétan abba enged betekintést, hogy a gépi intelligencia és a Microsoft megoldásai hogyan tudják segíteni ezt a folyamatot. (Bányai Árpád, Microsoft Magyarország)

Azure AD "földi" rendszergazdáknak
Nyugodtan megígérhetjük, hogy akár "szaktudástól el nem vakítva" is találunk majd ebben az előadásban örömet, ugyanis az előadó a mindannyiunk által jól ismert, lassan 2 évtizedes "földi" AD DS-ből kiindulva, azzal (amennyire lehet) összehasonlítva, az alapoktól fogja bemutatni és felvezetni az Azure AD-t. Majd aztán szépen-lassan haladva bele is veszünk majd abba az egyre jobban burjánzó képességhalmazba, amelyet képes a szervezetünk számára az AAD nyújtani, akár publikus, akár hibrid felhős környezetben. (Gál Tamás, HMEI)

Event organizers
  • Budapest ITPro Meetup

    Az HMEI illetve a Microsoft Magyarország közös csoportjában tipikusan az IT üzemeltetés és tervezés területén dolgozó szakemberek találkoznak egymással, és beszélik ki magukból tapasztalataikat és élményeiket a szakterületük kihívásairól / megoldásairól illetve a legújabb technológiákról. Ezeket az eseményeket azoknak a rendszergazdáknak, rendszerüzemeltetőknek, tervező mérnököknek illetve IT vezetőknek ajánljuk, akiket érdekelnek a Microsoft alapú rendszerek, valamint az ezekhez akár szoros, akár laza szá

    Recent Events
    More

Are you organizing Modern AD DS módszerek, MI vs IT biztonság, Azure AD "földi" rendszergazdáknak?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews

Featured Events