×
Eventil - Find Tech Events
Official mobile app
FREE - In Google Play
View
×
Eventil
Official mobile app
FREE - In App Store
View

Mentoring és szolgáló vezetés - 3. modul: Megbeszélés-facilitáció

Dec 6, 2019 · Budapest, Hungary
Az Y generációsok több mint fele szerint az ideális főnök inkább coach, mint vezető?
Azok az ezredfordulósok, akik mentori támogatást kapnak, kétszer nagyobb valószínűséggel maradnak hosszú távon a cégnél?
A mentorált dolgozókat ötször nagyobb eséllyel léptetik elő – a mentorokat pedig hatszor?
A mentorképzés a munkaadónak is jó befektetés lehet? Ha tudni szeretnéd, mennyire, számold ki a céged fluktuációs költségeit egy évben!
Négynapos mentorképzés Codecool-partnereknek
Pontosan tudjuk, milyen fontos, hogy a juniorok megfelelő segítséget kapjanak a karrierjük elején. Két országban több mint hatszáz diákot képeztünk programozóvá egy olyan módszertannal, amelynek a mentorálás az egyik alappillére.
De azzal is tisztában vagyunk, hogy nem mindenki születik mentorszemlélettel. A jó hír viszont, hogy az ehhez szükséges készségek mind tanulhatók. A Codecool gyakorlatorientált, négynapos kurzusán olyan mentort illetve vezetőt képzünk belőled, akire minden junior – és kolléga – vágyik.
Neked szól a kurzus, ha:
 • Szeretnéd megkönnyíteni a junior kollégák beilleszkedését a csapatodba – méghozzá mindenki számára.
 • A munkavállalók megtartása fontos stratégiai célkitűzés a csapaton vagy a cégen belül – csakúgy, mint a munkavállalói elégedettség növelése.
 • Fontos számodra, hogy az újonnan csatlakozó munkatársak gyors és látványos fejlődést érjenek el – a mentoraikkal együtt.
Mit sajátíthatsz el a modul végére?
A megbeszélés facilitáció tréning nap célja, hogy segítsen a résztvevőknek tisztázni a jó megbeszélés építőköveit és hogy átfogó képet adjon a facilitátor felelősségéről.
 • Mi az a megbeszélés?
 • Facilitátor szerepe, feldata és felelőssége.
 • Hogyan tartsunk megoldásköpontú megbeszélést?
 • Facilitátor technikák és eszközök.
 • Miként kezeljük a problémás résztevőket?
A teljes kurzus 4 modulból áll. Ha szeretnél teljes, átfogó képet szerezni és széles eszköztárra szert tenni, érdemes minden modul tartalmát elsajátítanod. Miből áll a teljes képzés?

Készen állsz?
A harmadik tréning modult december 6-án tartjuk.
A tréning nap ára: 62.500 Ft + ÁFA résztvevőnként.

A kurzus további moduljai november 8-án, 22-én és december 7-én kerülnek megrendezésre.Amennyiben a teljes kurzuson (4 nap) részt veszel a teljes ár csak: 220.000 Ft + ÁFA résztvevőnként és egy csoportos coaching alkalmat is kapsz ajándékba.
Ha további kérdésed lenne a kurzussal kapcsolatban, csak írj erre az emailre: attila.molnar@codecool.com
Event organizers
 • Codecool Hungary

  TE IS LEHETSZ PROGRAMOZÓ! Jelentkezz a Codecool 12+6 hónapos, gyakorlatorientált programozóképzésére Budapesten vagy Miskolcon! A végére garantáljuk, hogy állást is találunk neked – és nem csak azért, mert már most is 25.000 fejlesztő hiányzik a hazai piacról. Nálunk a cégek számára tényleg értékes, munkakész programozóként fogsz felállni az iskolapadból. A tandíjat pedig ráérsz majd az első fizetéseidből törleszteni.

  Recent Events
  More

Are you organizing Mentoring és szolgáló vezetés - 3. modul: Megbeszélés-facilitáció?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews

Featured Events