Lyntaleworkshop

Aug 29, 2013 · Sentrum, Norway

De tre vanligste unnskyldningene vi hører når vi forsøker å få noen til å dele tingene de har lært i form av et foredrag, er
1) "Jeg har da ingenting å snakke om"
2) "Jeg tør ikke å stå på en scene"
3) "Jeg aner ikke hvordan jeg lager et foredrag"

Målet for denne workshopen er rett og slett å ta fra deg de unnskyldningene. Vi vil gå gjennom alt fra hva lyntaler er og litt grunnleggende presentasjonsteknikk til å finne ut hva akkurat du kan holde foredrag om og en enkel fremgangsmåte for å jobbe frem en lyntale.

På slutten av workshopen vil du ha ferdig begynnelsen på en lyntale, og forhåpentligvis ha lyst til å holde den for noen. Dette er en workshop som passer for alle, både de som aldri har holdt en lyntale før og de som ønsker å bli flinkere til det. Det er IKKE nødvendig å ha en ide til en lyntale klar for å komme, dette skal vi jobbe frem underveis. Om du tror at dette ikke er noe for deg fordi ingen i hele verden kunne hatt lyst til å høre hva du har å si, så er det heller ingen hindring - tvert imot, da er du spesielt velkommen!

PS: Det er absolutt null planer om å tvinge noen til å holde en lyntale foran alle andre. :)

Workshopen ledes av Karianne Berg, med hjelp av Geir Amdal. Karianne jobber som utvikler og arkitekt i Vimond Media Solutions i Bergen, og synes at lyntaler er den beste presentasjonsformen siden skivet brød. Hun har holdt både lyntaler og lengre foredrag på en rekke konferanser tidigere, og har blitt stemt frem som en av de ti beste lyntalerne på Smidig alle årene hun har bidratt med en lyntale der. Hun har tidligere vært med på å arrangere Smidig-konferansen, og arrangerer nå Booster-konferansen i Bergen.

Smidigkonferansen er medarrangør til meetupen, og stiller også med mat og drikke til deltakerne. 

Event organizers
  • Smidigkonferansen Meetup

    Smidigbevegelsen har endret IT-Norge. Scrum-undervisning er en del av pensum på de fleste skoler og Regjeringen og DIFI jobber med å få på plass en smidigveileder.Denne bevegelsen startet i det små med Oslo XP meetup og Smidigkonferansen organisert av engasjerte ildsjeler som ønsket å skape endring. Men selv om Smidig øker i omfang, så mener Smidigkonferansens deltagere at vi ikke er utlærte. Fortsatt har mange virksomheter utfordringer med organisering og ledelse av IT forvaltning og utvikling, såvel som

    Recent Events
    More

Are you organizing Lyntaleworkshop?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews