2 Laravel projecten met Bas Holtrop

May 29, 2018 · Groningen, Netherlands

UPDATE: this meetup will be in Dutch

We willen jullie graag uitnodigen voor de volgende Laravel meetup met Bas Holtrop. Hij vertelt je alles over twee verschillende apps die hij en zijn team hebben gebouwd met Laravel.

Bas vertelt:

"Het eerste project is “Sprekend Nederland”, een app die we maakten voor de NTR (van de tv) in combinatie met een groep taalwetenschappers. Hoe we van eerste idee-vorming via design thinking sessies tot een app zijn gekomen met een API en datamodel waar ook taalwetenschappers hun onderzoek mee kunnen doen en we met grote volumes bezoekers zijn omgegaan komen daarin aan de orde.

Een ander product (startup) waar ik ook persoonlijk in betrokken ben is Wecademy, een app gericht op onderwijs. Ik wil vooral op de techniek erachter ingaan; hoe is de backend opgebouwd (microservices), hoe zit de beveiliging in elkaar en hoe zet je zoiets schaalbaar op."

Zorg ervoor dat je op tijd RSVP't voor dit evenement, zodat jouw plek is gereserveerd. We beginnen om 18.30h met drankjes en pizza, de deuren sluiten om 19.00h.

PS: Er is plek voor zo'n 50-60 deelnemers ivm de grootte van de ruimte, dus RSVP zo snel mogelijk als je zeker wilt zijn van een plek.

Tot dan!

Oh en toegang, drank & pizza zijn GRATIS.

Event organizers
  • Laravel Meetup Groningen

    This meetup group is dedicated to learning about the Laravel framework and is located in Groningen (The Netherlands). Our goals are to stay current on Laravel and discuss, share knowledge, experience and network with people interested in Laravel. We welcome Laravel developers, Graphic and Web Designers and anyone interested in building beautiful things with Laravel. Through this page you can register for the Laravel Groningen Community. If you want to join one of our events, you'll have to register for the

    Recent Events
    More

Are you organizing 2 Laravel projecten met Bas Holtrop?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews