Klara-dagen 2021

Nov 16, 2021 · Östermalm, Sweden
Vi välkomnar alla till Klara-dagen 2021

Nu är det äntligen dags för Klara-dagen 2021. Välkommen till IVA Konferenscenter i Stockholm den 16:e november klockan 9.15 - 16.30.

För dig som vill delta digitalt går detta utmärkt, vi sänder hela Klara-dagen via en digital plattform.

Förutom nyheter och tips från utvecklarna kommer du som kund även få möjligheten att påverka utvecklingen av Klara genom dina förslag och frågor.

Efter lunch kommer vi att fokusera på temat informationsstyrning – det strukturkapital som i regel finns i Klara och hur man gör detta användbart för en större krets i användarorganisationen. Vi tycker det är dags att börja se Klara som ett verksamhetssystem för informationsstyrning. Redan idag finns god funktionalitet på plats som gör det möjligt att fylla behov i organisationens informationsstyrning. Under Klara-dagen ska vi lotsa er genom exempel som leder till insikter åt det här hållet.

En del fokus kommer därför att läggas på Klaras moduler Klara Dialog och Klara Arkivsök, men även på Integration mellan Klara och ärendehanteringssystem och e-arkiv.

För att få värdefulla insikter från våra kunder kommer vi dessutom att ha ett par kundpresentationer.

Plats: IVA Konferenscenter, Grev Turegatan 16, 114 46 Stockholm.

Ange vid anmälan faktureringsuppgifter samt om du vill delta digitalt.

Har du frågor? Tveka inte att kontakta Claes Bengtsson, 0722-316900.

Knowit är ett konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. 

Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 2 600 medarbetare representerade på 15 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland. Knowit är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm.

Event organizers
  • Knowit Sverige

    Knowit är ett konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att arbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 2 200 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland. Knowit är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm.

    Recent Events
    More

Are you organizing Klara-dagen 2021?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social

Featured Events