×
Eventil - Find Tech Events
Official mobile app
FREE - In Google Play
View
×
Eventil
Official mobile app
FREE - In App Store
View

Betelt! Ismerkedj meg a Machine Learning Studioval

Sep 26, 2019 · Budapest, Hungary

Vegyél részt 3 alkalmas meetup sorozatunkon, ahol kiderül a Microsoftnál hol is tart az MI. Minden meetup során egyre mélyebbre ássuk magunkat a témában, hogy egy teljes, átfogó képpel szolgáljunk, mindezt gyakorlati példákon keresztül! Első körben a gépi tanulásé lesz a főszerep.

Úgy érzed nem tudsz sokat mesterséges intelligenciáról? Semmi probléma!
A meetup első felében egy rövid áttekintést teszünk arról, mit ért a Microsoft MI alatt és milyen sok helyen alkalmazható.
A második felében pedig a korábban említett gépi tanulás kerül előtérbe. Megmutatjuk a Machine Learning Studio működésének alapjait. Az előadás során közösen hozunk létre gépi tanulási modelleket hétköznapból vett problémák megoldására.

Előadónk ezúttal Retezi Richárd, a Microsoft színeiben, mesterséges intelligencia technológiai megoldásainak elemzője és szakembere.
---------------------------------
A regisztráció menete:

A részvétel regisztrációköteles, mely esetén az adataidat az oldalon a jegyzetek között megtalálható adatkezelési tájékoztatónk alapján kezeljük.

A regisztráció ingyenes, amennyiben elküldöd számunkra a friss szakmai önéletrajzod és/vagy LinkedIn profilod és telefonszámod, ezzel jelezve, hogy érdeklődsz a szolgáltatásaink iránt. Ha az elmúlt fél évben már küldtél nekünk önéletrajzot, csak jelezd számunkra részvételi szándékodat.

Amennyiben csak a meetupon szeretnél részt venni, egy névvel és email címmel tudsz regisztrálni, ebben az esetben a részvétel díja 1000 Ft.

A regisztrációkat "Meetup regisztráció" jeligével [masked] email címre várjuk.
---------------------------------
Elérhetőség:

Hogyha valami probléma adódik a helyszín megtalálásával, esetleg zárva van a kapu, a következő telefonszámon tudtok minket elérni:[masked]
---------------------------------
Szeretnél értesítést kapni későbbi meetupjainkról?

Légy része szakmai közösségünknek a Facebook csoportunkon és a meetup.com-on keresztül!
https://www.meetup.com/Schonherz-Bazis-IT-es-villamosmernok-meetup/
https://www.facebook.com/groups/schonherzbazis/

További információ a Schönherz Bázisról: https://schonherzbazis.hu/

Ha érdekelnek a friss állások és mérnöki hírek, akkor kövess minket a Facebookon: https://www.facebook.com/schonherzbazis

Event organizers
  • Schönherz Bázis - IT és villamosmérnök meetup

    A Schönherz Bázis összefogja az informatikus és villamosmérnök szakembereket. Témáink műszaki területekről lesznek, de a karriereddel kapcsolatban is tudunk segíteni, valamint állást is szerzünk Neked, ha szeretnél újat. Csatlakozz a Bázishoz!

    Recent Events
    More

Are you organizing Betelt! Ismerkedj meg a Machine Learning Studioval?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews

Featured Events