Industry 4.0 avagy Európa esélye a technológiai vezető szerep megszerzésére?

Apr 26, 2018 · Budapest, Hungary

[AZ ESEMÉNY INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT]

A világszintű digitalizációs versenyben Európa lemaradt... Az Ipar 4.0 azonban esélyt ad arra, hogy ez akár meg is forduljon.

Az Európai Unió, így a magyar állam is rengeteg figyelmet, támogatást és pénzt szán a digitális átállásra, tehát a nagy kihívás nagy lehőséggel is párosul.

Az előadás során bemutatásra kerülnek az Ipar 4.0 fő mozgatórugói, tipikus alkalmazási területei, illetve a megvalósítást támogató, azt lehetővé tévő fejlett informatikai és mérnöki megoldások, melyek akár támpontot is adhatnak az új generáció pályaválasztásához vagy pályamódosításához. Az előadás különösen ajánlott emiatt elektronikai, mechatronikai és informatikusi pályán mozgó fiataloknak is.

Az előadónk ezúttal Tunkel Richárd lesz, a Mortoff spin-off cégének, a REACH Solutions-nek a társalapítója, és CTO-ja egyben.
---------------------------------

A regisztráció menete:

Önéletrajz vagy LinkedIn profil elküldésével a [masked]-ra "Meetup regisztráció" jeligével - A LINKEDIN PROFILOK MELLÉ TELEFONSZÁMOT IS KÉRÜNK. Ebben az esetben a részvétel INGYENES.

Ha korábban már regisztráltál önéletrajzzal vagy LinkedIn profillal, akkor is INGYENES. Csak írj nekünk egy e-mailt a [masked]-ra "Meetup regisztráció" jeligével.

Ha nem szeretnél önéletrajzot küldeni, a belépő 1000 Ft, amelyet a helyszínen vásárolhatsz meg, de ez esetben is jelezd kérlek a számunkra egy e-mailben, hogy részt szeretnél venni az eseményen.

---------------------------------

Szeretnél értesítést kapni későbbi meetupjainkról?

Légy része szakmai közösségünknek a Facebookon:
https://www.facebook.com/groups/schonherzbazis/

További információ a Schönherz Bázisról: https://schonherzbazis.hu/

Ha érdekelnek a friss állások és mérnöki hírek, akkor kövess minket a Facebookon: https://www.facebook.com/schonherzbazis

• What to bring

• Important to know

Event organizers

Are you organizing Industry 4.0 avagy Európa esélye a technológiai vezető szerep megszerzésére??

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews

Featured Events