Illustreren met Djenné

Oct 6, 2021 · Den Haag, Netherlands
Illustreren met Djenné

Tijdens de Kinderboekenweek komt illustrator Djenné Fila langs. Voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar.

Wat gaan we doen?

Een bezoek van Djenné draait om het enthousiasmeren, stimuleren en inspireren van kinderen. Ze vertelt over haar werk als illustrator, laat in korte filmpjes zien hoe ze boekillustraties maakt en daarna ga je zelf aan de slag in haar tekenworkshop. Djenné heeft een tekenwerkwijze bedacht waarmee iedereen met plezier kan tekenen. Spelenderwijs gaat ze met jou op avontuur met haar illustratietechnieken. Hoe spannend is het om nog niet precies te weten waar je tekening eindigt?

Djenné Fila

Djenné studeerde illustratie aan de Academie voor Kunst en Vormgeving St. Joost in Breda. In 2019 maakte Djenné haar debuut in de kinderboekenwereld, met ‘Het beest met de kracht van tien paarden’, dat genomineerd werd door de Vlaamse kinder- en jeugdjury. Kort daarna volgde haar eerste prentenboek ‘De vuurvogel‘ waarvan haar illustraties werden beloond met een zilveren award tijdens de European Design Awards 2021.

Reserveren

Wil je meedoen? Reserveren is verplicht. Je kunt je aanmelden via de knop "Registreer" . De workshop vindt plaats in bibliotheek Ypenburg. We vragen de ouders/begeleiders hun kind alleen te brengen en weer op te halen.

Bibliotheek Ypenburg

Schrabber 8

2496 SR Den Haag

T: 070 - 353 8611

E: ypenburg@bibliotheekdenhaag.nl

Jouw veiligheid is belangrijk. We houden ons altijd aan de dan geldende coronamaatregelen. Blijf thuis als je symptomen hebt die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.


		Afbeelding van Illustreren met Djenné
Event organizers

Are you organizing Illustreren met Djenné?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews

Featured Events