IDnext meetup - Golf 2022

Jun 10, 2022 · Nieuwerkerk aan den IJssel, Netherlands
Het doet ons veel plezier u uit te nodigen voor de IDnext Meetup en Golf event dat op vrijdag 10 juni van 12:30 - 21:00 plaatsvindt.

Het doet ons veel plezier u uit te nodigen voor de IDnext meetup en golf event dat op vrijdag 10 juni 2022 van 14:30 - 21:00 plaatsvindt. De locatie is Golfbaan Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel.

De toekomst van de digitale identiteit

Innovaties volgen elkaar in een hoog tempo op en de invloed op ons dagelijks leven is immens. In deze technologische gedreven wereld, is het duidelijk dat onze toekomst van de digitale identiteit steeds belangrijker wordt omdat er steeds meer informatie (en ook transacties) wordt gedeeld tussen consumenten en bedrijven. De snelle groei van de digitalisering in de maatschappij zorgt voor een exponentiële groei van online en ook mobiele diensten. Met deze meetup biedt IDnext een platform voor publieke en private organisaties om diverse onderwerpen omtrent digitale identiteit met elkaar te bespreken.

Laat u inspireren door gerenommeerde sprekers die hun kennis en expertise met u zullen delen. Het programma wordt te zijner tijd bekend gemaakt.

IDnext Golf event

Na de IDnext meetup is er aansluitend voor de aanwezigen de mogelijkheid om met ons mee te golfen bij Golfclub Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het IDnext golf event vindt alweer voor de 7e maal plaats.

Golfers in het bezit van GVB, van alle niveaus - zijn van harte welkom! De deelnemers worden in teams ingedeeld waarna een 9 holes, zogeheten 4 bal wordt gespeeld, in  de vorm van best-ball. Maar heb je geen GVB? Wees dan niet getreurd. Er is ook een mogelijkheid tot het volgen van een clinic.

Golf pro Xavier Ruiz Fonhof (vriend van IDnext) zal ons vergezellen op deze leuke dag. Afhankelijk van het definitief aantal deelnemers wordt een verrassingselement toegevoegd. In dit element speelt Xavier een hoofdrol tegen u en uw team.

Na afloop is er een borrel en kan men bij het diner aansluiten voor de feestelijke prijsuitreiking.

Programma

14:00 - 14:30 Inloop

14:30 - 17:00 IDnext meetup

17:00 - 20:00 IDnext Golf event + clinic

20:00 - 20:30 Borrel en netwerken

20:30 - 22:00 Diner

*) Programma is onder voorbehoud van wijzigingen

Wat is IDnext?

IDnext is een open en onafhankelijk platform dat staat voor ondersteuning en facilitering van innovatieve benaderingen in de wereld van de digitale identiteit, het creëren van bewustwording over de digitale identiteit, een kennis-en netwerkplatform voor de deskundigen op het gebied IT, Business en Marketeers als een Europees centrum van expertise.

Locatie

Deze editie van de IDnext meetup vindt op Hitland plaats. Een golfbaan met een een fraaie ligging in het polderlandschap tussen Gouda en Rotterdam (Zuid-Holland). Hitland ligt aan Blaardorpseweg 1, 2911 BC Nieuwerkerk aan den IJssel. Meer informatie is beschikbaar via deze link.

Inschrijving / vragen

Het is mogelijk om u alleen voor IDnext meetup of alleen het golf event in te schrijven. Maar natuurlijk hopen wij u de gehele middag te verwelkomen. Heeft u nog (andere) vragen?  U kunt ons bereiken via @info@idnext.eu. We zullen uw vragen dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.


		Afbeelding van IDnext meetup - Golf 2022

		Afbeelding van IDnext meetup - Golf 2022

IDnext is an open and independent platform to support and facilitate innovative approaches in the world of Digital Identity, creare awareness, provide a knowledge and networking platform for experts in IT, Business and Marketeers as an European centre of expertise, and to ensure that everyone connected with the platform stays at the forefront of the technology, services and business by supporting innovation and by stimulating and supporting exchange of knowledge and collaboration.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

IDnext is een open en onafhankelijk platform dat staat voor ondersteuning en facilitering van innovatieve benaderingen in de wereld van de digitale identiteit, het creëren van bewustwording over de digitale identiteit, een kennis-en netwerkplatform voor de deskundigen op het gebied IT, Business en Marketeers als een Europees centrum van expertise en om ervoor te zorgen dat iedereen die verbonden is met IDnext, aansluiting houdt met de technologie, diensten en bedrijfsprocessen door het ondersteunen van innovatie en door het stimuleren, samenbrengen en ondersteunen van uitwisseling van kennis en samenwerking op dit gebied.

 

Event organizers
  • IDnext platform

    IDnext is an open and independent platform to support and faciliatie innovative approaches in the world of Digital identity, creare awareness, provide a knowledge and networking platform for experts in IT, Business and Marketeers as an European centre of expertise, and to ensure that everyone connected with the platform stays at the forefront of the technology, services and business by supporting innovation and by stimulating and supporting exchange of knowledge and collaboration. -------------------------

    Recent Events
    More

Are you organizing IDnext meetup - Golf 2022?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews

Featured Events