×
Eventil - Find Tech Events
Official mobile app
FREE - In Google Play
View
×
Eventil
Official mobile app
FREE - In App Store
View

IDnext meetup - Golf

Jun 14, 2019 · Nieuwerkerk aan den IJssel, Netherlands

Het doet ons veel plezier u uit te nodigen voor de IDnext meetup en Golf event dat op vrijdag 14 Juni van 12:30 - 20:00 plaatsvindt op Hitland in Nieuwerkerk aan de Ijssel.

De toekomst van de digitale identiteit

Innovaties volgen elkaar in een hoog tempo op en de invloed op ons dagelijks leven is immens. In deze technologische gedreven wereld, is het duidelijk dat onze toekomst van de digitale identiteit steeds belangrijker wordt omdat er steeds meer informatie (en ook transacties) wordt gedeeld tussen consumenten en bedrijven. De snelle groei van de digitalisering in de maatschappij zorgt voor een exponentiële groei van online en ook mobiele diensten. Met deze Meetup biedt IDnext een platform voor publieke en private organisaties om diverse onderwerpen omtrent digitale identiteit met elkaar te bespreken.

Het programma voor de IDnext meetup wordt binnenkort bekend gemaakt

Laat u inspireren door gerenommeerde sprekers die hun kennis en expertise met u zullen delen. Daarnaast biedt IDnext een kans aan (startende) bedrijven om hun innovatieve ideeën en producten middels een elevator pitch te presenteren.

IDnext Golf event

Na de IDnext meetup is er aansluitend voor de aanwezigen de mogelijkheid om met ons mee te golfen bij Golfclub Hitland in Nieuwerkerk aan de Ijssel. Het IDnext golf event vindt alweer voor de 5e maal plaats.

Golfers in het bezit van GVB, van alle niveaus - zijn van harte welkom! De deelnemers worden in teams ingedeeld waarna een 9 holes, zogeheten 4 bal wordt gespeeld, in de vorm van best-ball. Maar heb je geen GVB? Wees dan niet getreurd. Er is ook een mogelijkheid tot het volgen van een clinic.

Golf pro Xavier Ruiz Fonhof (vriend van IDnext) zal ons vergezellen op deze leuke dag. Afhankelijk van het definitief aantal deelnemers wordt een verrassingelement toegevoegd. In dit element speelt Xavier een hoofdrol tegen u en uw team.

Na afloop is er een borrel en kan men bij het diner aansluiten voor de feestelijke prijsuitreiking.

Programma

12:30 - 13:00 Inloop

13:00 - 15:30 IDnext meetup

16:00 -18:00 IDnext Golf event + clinic

18:00 - 18:30 Borrel en netwerken

18:30 - 20:00 Diner

*) Programma is onder voorbehoud van wijzigingen

Wat is IDnext?

IDnext is een open en onafhankelijk platform dat staat voor ondersteuning en facilitering van innovatieve benaderingen in de wereld van de digitale identiteit, het creëren van bewustwording over de digitale identiteit, een kennis-en netwerkplatform voor de deskundigen op het gebied IT, Business en Marketeers als een Europees centrum van expertise.

Locatie

Deze editie van de IDnext meetup vindt op Hitland plaats. Een golfbaan met een een fraaie ligging in het polderlandschap tussen Gouda en Rotterdam (Zuid-Holland). Hitland ligt aan Blaardorpseweg 1, 2911 BC Nieuwerkerk aan den IJssel. Meer informatie is beschikbaar via https://www.hitland.nl/.

Inschrijving / vragen

Het is mogelijk om alleen voor IDnext meetup of Golf event in te schrijven. Maar natuurlijk hopen wij u de gehele dag te verwelkomen. Heeft u nog (andere) vragen? U kunt ons bereiken via @info@idnext.eu. We zullen uw vragen dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Event organizers
  • IDnext platform

    IDnext is an open and independent platform to support and faciliatie innovative approaches in the world of Digital identity, creare awareness, provide a knowledge and networking platform for experts in IT, Business and Marketeers as an European centre of expertise, and to ensure that everyone connected with the platform stays at the forefront of the technology, services and business by supporting innovation and by stimulating and supporting exchange of knowledge and collaboration. -------------------------

    Recent Events
    More

Are you organizing IDnext meetup - Golf?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social

Featured Events