×
Eventil - Find Tech Events
Official mobile app
FREE - In Google Play
View
×
Eventil
Official mobile app
FREE - In App Store
View

Hva i all verden er en Agile Coach?

Mar 6, 2019 · Sentrum, Norway

Det virker som alle er på jakt etter agile coacher for tiden. Men hva er dette egentlig? Hva gjør en slik coach? Hvilke ferdigheter og kunnskaper kreves? Hva er likheten med Scrum Master rollen?

I denne meetupen vil Christina Kjær Seime og Geir Amsjø forsøke å kaste lys på denne rollen. Vi skal ikke påstå at vi har alle svarene, men vi vil komme med synspunkter og erfaringer og ikke minst vise noen teknikker man kan bruke.

Vi tror det vil være behov for kontinuitet på området smidig coaching i Osloområdet og vi ser på dette som det første i en serie av meetuper. Tar veldig gjerne imot innspill til temaer og hvem som vil bidra.

NB: det blir årsmøte i Smidigkonferansen umiddelbart etter meetupen (kl 19.00) - med matservering. Engasjer deg! Meld deg på her: http://smidig.no/ (påmelding før 20 februar for å få stemmerett!)

Geir Amsjø jobber som agile coach og kursholder i Scrum i Lean Venture. Han har lang erfaring fra ulike roller i IT-bransjen og har vært aktiv i smidigmiljøet i Norge i mange år. Styremedlem i Smidigkonferansen. Geir er Certified Scrum Trainer og har fordypet seg i coaching gjennom både Co-active og ORSC. Geir er å treffe på agile coach camp Norway (http://www.agilecoachcamp.no/) hvert år første helgen i året.

Christina Kjær Seime jobber som Lean/Agile coach i Miles. Siden august har hun jobbet som Agile coach i DNB i et team på 9 coacher. Christina har god erfaring med å jobbe smidig og har de siste årene hatt ledende roller innen ulike organisasjoner som ønsker å bygge en smidig kultur. Hun brenner for å skape et miljø som legger til rette for å virkelig få effekt fra smidige metoder og teknikker. Det gjør at hun har et ekstra fokus på tillit, åpenhet og trivsel på jobb! Stolt prosessnerd kontinuerlig på jakt etter å jobbe smartere sammen.

Event organizers
  • Smidigkonferansen Meetup

    Smidigbevegelsen har endret IT-Norge. Scrum-undervisning er en del av pensum på de fleste skoler og Regjeringen og DIFI jobber med å få på plass en smidigveileder.Denne bevegelsen startet i det små med Oslo XP meetup og Smidigkonferansen organisert av engasjerte ildsjeler som ønsket å skape endring. Men selv om Smidig øker i omfang, så mener Smidigkonferansens deltagere at vi ikke er utlærte. Fortsatt har mange virksomheter utfordringer med organisering og ledelse av IT forvaltning og utvikling, såvel som

    Recent Events
    More

Are you organizing Hva i all verden er en Agile Coach??

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews

Featured Events