×
Eventil - Find Tech Events
Official mobile app
FREE - In Google Play
View
×
Eventil
Official mobile app
FREE - In App Store
View

Google Hash Code

Feb 28, 2019 · Beograd, Serbia

I ove godine, već drugi put za redom, LazyBrain je Hub-organizator programerskog takmičenja HashCode, jednog od najpoznatijih i najprestiznijih takmičenja ovog tipa koje organizuje kompanija Google.

Takmičari širom sveta će u isto vreme 28.februara dobiti zadatke i testirati svoja znanja u izradi zadataka kakav samo Google moze osmisliti, a najbolji timovi koji se kvalifikuju u finalnu rundu će se u sedištu kompanije Google takmičiti za titulu!

Hash Code predstavlja Google-ovo algoritamsko takmičenje namenjeno svim studentima i profesionalcima koji vole izazove i poseduju veštine i znanja za rešavanje ovakvog tipa problema.

LazyBrain je i ove godine dobio priliku da okupi sve zainteresovane timove iz Beograda na jednom mestu, i to u prostorijama Nordeus Hub-a, a prijave su otvorene do 20.februara na sledećem sledećem linku (u sekciji HUB je potrebno da izaberete LazyBrain)
https://codingcompetitions.withgoogle.com/hashcode

Ne propustite priliku da odmerite snage sa kolegama iz celog sveta u rešavanju zadataka sa kojima se inženjeri zaposleni u Google-u suočavaju svakodnevno. Uostalom, nije loše znati gde se vaš tim rangira na svetskom nivou po kriterijumima Google-a!

Ukoliko vas zanima kako su izgledali zadaci prethodnih godina, posetite https://codingcompetitions.withgoogle.com/hashcode/archive

Event organizers
  • LazyBrain Meetup

    This is a group for anyone interested in Artificial Intelligence, Machine Learning, Algorithms and Computer Science in general. All skill levels are welcome. We started this group to meet other professionals and enthusiasts with the goal of sharing experience and knowledge through networking. Looking forward to meet you.

    Recent Events
    More

Are you organizing Google Hash Code?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews

Featured Events