Frontend Meetup @ingatlan.com

Apr 23, 2018 · Budapest, Hungary

This is a Hungarian speaking event. 🇭🇺

A tavasz nem csak a jó időt hozta el végre, hanem egy újabb Frontend Meetupot is! ☀️ 🎉
A helyszín ezúttal az ingatlan.com budai főhadiszállása lesz, ahol három szuper előadást nézhettek meg 3x20 percben.
Nem ér otthon maradni!

------------------------------------------

Program:

Ignácz István (ingatlan.com): Szép új világ 🇭🇺

Hol tartanak a böngészők ma? Mit lehet elérni build toolok nélkül? Mi az amit ebből fel tudunk használni a hétköznapi munkánkban, úgy hogy továbbra is működjünk régi böngészőkben? Ezekre a kérdésekre próbálok válaszolni egy apró demo app bemutatásán keresztül.

Erő Júlia (EU Edge): Awesome login 🇭🇺

Százezer módszert ismerhetünk felhasználók beléptetésére, az egyik megoldás az Amazon Cognito. Miután sikerült a konfiguráláshoz minden szolgáltatást és beállítást megtalálni elrejtett kommentekben, megszületett egy általános login webkomponens ötlete: a konfigurációhoz elég lefuttatni egy-két parancsot, a html-be pedig beilleszteni egy komponenst és egy scriptet, úgy, hogy mindez független marad bármilyen framework-től. A fejlesztés további izgalmas részei még az event streamek, amik segítettek kezelni a felmerülő race condition-t.
Az előadás zanzásított változatát már lehetett látni a New Tech Meetupon, most megismerhettek egy kicsit több részletet, demóval együtt.

Szünet (Irodabejárás)

Viola Péter (ingatlan.com): A CSS mágia leleplezése 🇭🇺

Ha bosszakondtál már azon, hogy az IE miatt nem tudsz használni egy új, menő CSS feature-t, akkor van egy jó hírem: hamarosan vége lehet ennek a korszaknak és beköszönthet egy új éra, ami talán megváltoztatja azt, ahogyan ma UI-t építünk a weben. Az előadás során a Houdini Task Force munkájába nyerhetsz egy rövid bepillantást, ami fellebbenti a leplet arról a varázslatról, ami a pixeleket a megfelelő helyre tologatja a képernyődön.

------------------------------------------

A helyszínt, illetve az enni- és innivalót köszönjük az ingatlan.com-nak! 🥐

------------------------------------------

Ha van egy ötleted, témád, vagy ismerősöd, akinek lehetne témája, szólj bátran (http://www.meetup.com/Frontend-Meetup-Budapest/suggestion/)!

If you have an idea, topic, or know someone, who has, tell us (http://www.meetup.com/Frontend-Meetup-Budapest/suggestion/)!

Event organizers
  • Frontend Meetup Budapest - Design & Tech

    A Frontend Meetup célja a designerek és fejlesztők összehozása és az egyes szakterületek kihívásainak, lehetőségeinek vagy éppen korlátainak bemutatása a másik tábor felé. Ha érdekel a usability, a webes tervezés, a ZUI, a 3D, ha megszállott Kinect rajongó vagy, ha user experience témában kutatsz, vagy ha egész egyszerűen te vagy az, aki a designer ötletét implementálja, gyere el a meetupra; beszéljünk, vitatkozzunk, segítsük egymás munkáját. A Frontend Meetup havi rendszereséggel kerül megrendezésre.

    Recent Events
    More

Are you organizing Frontend Meetup @ingatlan.com?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews