Frontend Meetup #38 EPAM edition!

Jun 15, 2016 · Budapest, Hungary

Zsolt Bodi - Large Scale Angular and Node.js Application

Leckék, melyeket az „Élettől” (értsd: tech stack) kaphatunk, miközben egy nagyméretű, NodeJS backenddel felvértezett Angular webappot fejlesztetünk. Figyelem: ez csak 1 implementálási lehetőség, tucatnyi más megoldás is létezik.

Peter Abraham - Pain in the (J)S A nyitottság megőrzésének nehézségei a JS területén

Angular. Vagy Ember. Vagy Knockout. Esetleg React. Talán Vue... 1001 framework. Melyiket válasszuk? Válasszunk egyáltalán?

Krisztian Nagy - Viveka Visual regression

Vizuális regresszió frontendes szemmel nézve avagy mi az amit nem mindig veszünk észre?

Adam Rocska - JavaScript minőségbiztosítás Radarra hozza a szonár a bajt

Napjaink legideálisabb munkafelügyelője. Ráadásul egy program, szóval nyíltan lehet szidni is, amikor a pull requestet visszautasítja, a menedzsmentet beriasztja, a backlogot megpakolja, vagy bármit is csinál. Legfőbb értéke, hogy megfelelő alkalmazásbavétellel garantálja azt, hogy mindenki egy irányba megy és egységes kódot ír.

A meetup zárásaként az is kiderül ki viszi haza az "Elevate me" játékunk fődíját, egy LEGO Mindstorms robotot. Még nem játszottál velünk? Június 12-ig megteheted! A kihívás egyszerű: reggel 8:50 van, mindenki munkába igyekszik, de a lift, mint mindig lassú… 10 perced van minél több embert eljuttatni a megfelelő emeletre.
Programozd át a lifteket és legyen a Tiéd a legjobb kód!

További információk és jelentkezés a játékra: https://www.epam.com/elevate-me

__________________________________________________ 

Az előadások magyar nyelvűek.

Event organizers
  • Frontend Meetup Budapest - Design & Tech

    A Frontend Meetup célja a designerek és fejlesztők összehozása és az egyes szakterületek kihívásainak, lehetőségeinek vagy éppen korlátainak bemutatása a másik tábor felé. Ha érdekel a usability, a webes tervezés, a ZUI, a 3D, ha megszállott Kinect rajongó vagy, ha user experience témában kutatsz, vagy ha egész egyszerűen te vagy az, aki a designer ötletét implementálja, gyere el a meetupra; beszéljünk, vitatkozzunk, segítsük egymás munkáját. A Frontend Meetup havi rendszereséggel kerül megrendezésre.

    Recent Events
    More

Are you organizing Frontend Meetup #38 EPAM edition!?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews