×
Eventil - Find Tech Events
Official mobile app
FREE - In Google Play
View
×
Eventil
Official mobile app
FREE - In App Store
View

Február - Build toolok, tesztelés és egy csipetnyi felhő

Feb 8, 2017 · Budapest, Hungary

Kicsit megpihentünk, erőt gyűjötöttünk az elmúlt hónapokban, hogy újult erővel térhessünk vissza. Budapest Google Developers Group csapatával együtt egy rendhagyó eseménnyel kezdjük az évet. 

Ezúttal nem egy nagy téma körő fűzzük fel az előadásokat, valamicskét szabadabban engedjük a struktúrát. Kicsi iOS, kicsi Android. Build toolok, tesztelés, és némi felhőzés. 

Először is a Googlenek köszönhetően Párizsból csatlakozik hozzánk Eyal Lezmy (@Eyal_Lezmy). Feltehetőleg az Android fejlesztőknek nem kell bemutatni a Genymotion-t, kedveljük őket a szupergyors emulátorukért. Eyal mindennapjaiban náluk épít jó dolgokat.

Sok érdekességet fog értinteni az előadásában. Kezdésnek a Gradle build rendszer mélyére vezet majd minket, lesz szó a saját pluginjukról is, és végül néhány use casen keresztül a gyakorlatban is bemutatja a felhős teszt rendszerüket. 

De többet nem is lövök el, majd elmondja élőben, nézzük mit kínál még nekünk az este. A másik előadást Kovács Dávid (@davidkovaccs, CTO @ Supercharge) és Radics Richárd (@richard_radics, Lead Android Developer @ Supercharge) közösen tartják.

A tesztelés eléggé mostohagyerek volt az utóbbi évben a meetupon, de most ezen változtatunk. Előadásuk három részre osztható, először átalánosan a tesztelésről lesz szó, majd iOS és Android oldalról a részletekbe is belemennek a srácok.

És igazából a tesztelés a közös pont az előző előadással, viszont most a másik oldalra megyünk át, Dávid az iOS Unit Tesztelést fogja alaposan körbejárni.

A többit majd kicsit később mesélem.

Részletek, nagyjából így számoljatok időben:
- 18:00 - Kapunyitás, némi pizzával és sörrel várunk
- 18:30 - Kezdés, rövid bevezető után máris jön az első előadás
- 19:20 - Szünet, pizza és sör
- 19:30 - Második előadás
- 20:15 - Kerekasztal beszélgetés
- 20:30 - "Afterparty", maradék pizzáza és sörözés

Várunk titeket, jó kis este lesz.  :)

Event organizers

Are you organizing Február - Build toolok, tesztelés és egy csipetnyi felhő?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews