Energiedeskundige Type A - verplichte permanente vorming: Cases

Dec 10, 2020 · Gent, Belgium

De aanwezigheden van de houders van een certificaat worden doorgegeven aan de energieprestatiedatabank van het VEA . Energiedeskundige Type A - 6u verplichte permanente vorming: Cases

Energiedeskundigen Type A zullen dit jaar nog zes uur permanente vorming moeten volgen om hun erkenning te kunnen behouden. Meer bepaald over het aangepaste inspectieprotocol en de EPC-software. Dat kan op HOGENT!

  • Donderdag 10 december 2020

van 13 tot 19 uur

Programma


Uitgewerkte cases.

Doelgroep


Cursisten die al over de erkenning van Energiedeskundige type A beschikken, gaan voor een behoud van hun certificaat. De namen en aanwezigheden worden doorgegeven aan de energieprestatiedatabank van het VEA.

Gewoon geïnteresserd? Geen probleem; je kan de permanente vorming ook uit interesse volgen, zonder certificaat.

Contact


energiedeskundigeA@hogent.be


FAQ


Krijg ik een deelnamebewijs?

De aanwezigheden van de houders van een certificaat worden doorgegeven aan de energieprestatiedatabank van het VEA .

Kan ik per overschrijving betalen?

Betalen via overschrijving of factuur kan niet. De 3 betalingsmogelijkheden waaruit je in Eventbrite kan kiezen, zijn online bankieren via iDeal, bancontact of creditcard.

Mijn werkgever betaalt doorgaans alleen per overschrijving/ factuur, wat kan ik doen?

Wij adviseren deelnemers zelf online te betalen en direct intern een kostennota bij hun werkgever in te dienen om die aankoopkosten terug te vorderen d.m.v. het aankoopbewijs/ticket dat ze automatisch in hun mailbox ontvangen. Facturen worden niet opgemaakt.

Kan ik een bewijs voor de boekhouding krijgen?

HOGENT levert voor deze activiteit als onderwijsinstelling onderwijsdiensten die volgens art 44 van het btw-wetboek zijn vrijgesteld. Wij leveren jou een document af in de vorm van het e-ticket.
Dit e-ticket is een geldig bewijsstuk voor je boekhouding.

Kan ik een subsidie van de kmo-portefeuille ontvangen?

Ja, als je een standaardticket van 190 euro koopt, komen deze sesies in aanmerking voor de KMO-portefeuille bij het Agentschap Innoveren & Ondernemen. Je kan je steunaanvraag bij KMO-portefeuille doen vanaf de inschrijving en tot maximum 14 dagen na de start van de lessen via de site van KMO-portefeuile. Meer info lees je hier: www.kmo-portefeuille.be

Hoe schrijf ik me in met KMO-portefeuille?

1. Selecteer het ticket naar keuze.

2. In ons registratieformulier kies je niet voor online betalen, maar voor de betaaloptie 'CHEQUE'. Zodoende hoef je aan HOGENT niet rechtstreeks te betalen.

Doe vervolgens je subsidie-/steunaanvraag via VLAIO op https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille/subsidies-aanvragen-en-ontvangen
HOGENT is geregistreerde dienstverlener met registratienummer DV.O101616.

3. Betaal effectief je eigen aandeel aan VLAIO met hun stortingsgegevens, via KMO-portefeuille.
Daar geef je als referentienummer (factuurnummer) het unieke bestelnummer van je inschrijving bij HOGENT.
Deze uniek code vind je op je e-ticket in je mailbox op het door jou opgegeven mailadres bij je ticketregistratie. Je e-ticket vervangt een factuur en is een geldig bewijsstuk voor je boekhouding.

Je betaalt dus maar 1 keer en enkel aan de KMO-portefeuille. HOGENT wordt hiervan op de hoogte gebracht via VLAIO.

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Campus Schoonmeersen is heel makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer door haar ligging vlakbij het station. Wij raden dan ook aan om daar gebruik van te maken om geen parkeermoeilijkheden te ondervinden. Parkeren op de campus is tenslotte voorbehouden voor studenten en personeel. Kom je toch met de wagen, dan is de betaalparking aan het station Gent - Sint Pieters beschikbaar.

Ook zijn er park & ride opties vanuit Flanders expo.

Meer info: https://www.delijn.be/nl/routeplanner/
Kom je met meerdere collega’s of kennissen? Carpoolen is een goede en duurzame keuze!

Annuleren

Bij het niet bereiken van een minimumaantal inschrijvingen, zal HoGent zich genoodzaakt zien deze workshop te annuleren. Je zal daarvan per e-mail tijdig op de hoogte gebracht worden. Je inschrijvingssom storten we in dat geval terug.

Restituties kan je alleen aanvragen door in te loggen via je Eventbrite-account onder de rubriek Tickets.

Groepstrainingen op aanvraag

Is een bepaalde studiedag of training uit ons aanbod interessant voor je volledige team of alle medewerkers van je school? Plan je deze training liever op een ander moment dat voor jullie beter past? Dan is een exclusieve groepstraining bij jou ter plaatse misschien beter geschikt.

We kunnen voor jou ook een training op maat organiseren. Ben je geïnteresseerd in of wens je meer informatie over wat allemaal kan, stuur dan een mailtje naar expertise@hogent.be

Event organizers

Are you organizing Energiedeskundige Type A - verplichte permanente vorming: Cases?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews

Featured Events