Data Science Meetup #26

Apr 18, 2018 · Beograd, Serbia

Na 26. beogradskom Data Science Srbija okupljanju fokus će biti na Apache Hadoop i ElasticSearch tehnologijama. Centralna tema okupljanja će biti poređenje ovih tehnologija na praktičnim primerima iz prakse. Upoznaćemo se detaljno sa primerima implementacije ovih alata na nekoliko projekata, i njihovim prednostima i nedostacima.

Pored toga, imaćemo prilike da ukratko prođemo kroz "Digitalnu istoriju" (od ENIAC-a od 2050.), osvrnemo se na to šta je ostvareno (ili će biti ostvareno) na ovom polju i na “posledice” koje razvoj veštačke inteligencije može doneti čovečanstvu.

Predavač na ovom okupljanju će biti Aleksandar Razmovski, Senior Business Intelligence Analyst u kompaniji Seavus. Aleksandar ima 15+godina profesionalnog iskustva u oblasti računarstva i informacionih tehnologija. Sa nama će podeliti svoja iskustva sa projekata na kojima je radio, a koji se tiču pomenutih alata.

Mesto okupljanja je dobro poznato mesto - ICT Hub Playground (Kralja Milana 10).

Vidimo se!

Event organizers
  • Data Science Serbia

    This meetup is purporse is to learn and share information about machine learning, artificial intelligence and everything related to data science and analytics in general, including software development in this domain. Targeted members are data scientists,  Ai researchers and software developers, but also startups and companies looking to get more into this fields. During meetups we plan to have technical and theoretical discussions, demos and case studies related to fields of interest.

    Recent Events
    More

Are you organizing Data Science Meetup #26?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews