Cursus online redactie: meer doen met je data

Sep 30, 2019 · Hilversum, Netherlands

Data is hot, steeds vaker cruciaal voor de workflow en de beslissingen die we nemen. Maar het toepassen van inzichten is voor het dagelijkse werk vaak nog uitdagend.

Deze tweedaagse cursus op 30 september en 7 oktober helpt media en contentmarketing professionals die met data werken de volgende stap te zetten in het analyseren en gebruiken hiervan. Je gaat aan de slag met analytics: het maken van informatieve grafieken, relevante dashboards en het gebruiken van redactionele data. Ook wordt tijdens deze cursus duidelijk welke nieuwe kansen, producten, diensten en verdienmodellen hierbij ontstaan en welke rol data in jouw organisatie speelt en kan spelen. Je ontvangt de tools en inzichten om de kwaliteit van je rapportages en adviezen te verhogen en je content verder te verbeteren.

Na deze cursus:

- Weet je welke data je inzet om een vraagstuk op te lossen
- Kun je jouw data en dashboards optimaliseren
- Weet je hoe je met data een redactionele strategie kunt formuleren

Bekijk hier meer informatie over deze cursus. Voor vragen over deze cursus kun je mailen naar talent@mediaperspectives.nl. Leden van de NVJ krijgen 30% korting op deze cursus. Voor de kortingscode kun je contact opnemen met de NVJ academy.


Event organizers
  • Media Perspectives

    De mediasector is in transitie. Wij geloven in de kracht van samenwerking. Daarom nemen we het initiatief om samen met alle relevante partijen toekomstperspectieven te ontwikkelen voor een gezonde Nederlandse mediasector. Daarbij richten we ons op de thema’s: business, tech, content, talent en data. Toekomstgericht en verbindendMediatransformatie vraagt om een verbinding van kennis, business en talent. Wij nemen het voortouw om kansen te signaleren en bieden daarbij een reeks aan tools aan om je business t

    Recent Events
    More

Are you organizing Cursus online redactie: meer doen met je data?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews

Featured Events