CSS is awesome - 25 years of CSS

Dec 7, 2021 · Kontich, Belgium

CSS is de voorbije jaren geweldig hard geëvolueerd. Ondertussen vieren we de 25e verjaardag van een standaard die ons toelaat om visueel heel erg aantrekkelijke websites te bouwen. Tijd om eens te kijken naar hoe hard de evolutie effectief gegaan is, zodat we beter begrijpen waarom bepaalde dingen werken zoals ze werken.

Niet te vergeten is ook een blik op de toekomst, welke dingen komen er op (korte) termijn aan om van CSS iets nog meer awesome te maken.

Speaker

Thomas Hertog is senior Java software engineer bij Realdolmen met ongeveer 10 jaar ervaring. Tijdens zijn volledige carrière is hij altijd al geïnteresseerd geweest in alles wat met HTML/CSS te maken heeft. Zijn passie hiervoor ontdekte hij tijdens het laatste jaar van zijn studies. Ondertussen heeft Thomas heel wat ervaring opgedaan met projecten bij IDEWE, het Wit-Geel Kruis en overheidsinstellingen. Hij geeft ook al bijna 7 jaar opleidingen over HTML/CSS aan de nieuwe werknemers binnen Realdolmen.

Info

Deze avondsessie wordt in hybride vorm gegeven in het Nederlands. Je kan hem dus live volgen in het Realdolmen kantoor te Kontich of vanuit je zetel via een livestream. De link voor de livestream wordt op een later tijdstip meegedeeld.

Adres: Prins Boudewijnlaan 26, 2550 Kontich
Tijd: 18.00u

Like usual, drinks and food provided by Realdolmen :-)

Agenda

Wordt op een later tijdstip meegedeeld

Event organizers

Are you organizing CSS is awesome - 25 years of CSS?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews

Featured Events