Cross Media Café - FutureFM

Dec 10, 2019 · Hilversum, Netherlands

Radio is springlevend – het medium weet zich voortdurend aan te passen aan veranderende sociale, culturele en technologische omstandigheden.

Het maken van radio en het belang van het medium stonden het afgelopen jaar centraal in een aantal bijeenkomsten rond de viering van honderd jaar radio.Het laatste Cross Media Cafe van 2019 kijkt vooral vooruit – wat is de toekomst van het medium in een media wereld die verandert onder invloed van machine learning, kunstmatige intelligentie, big data en voice interfaces? Hoe gaan smart radios, podcasts en visual radio zich door ontwikkelen?

Het Cross Media Cafe van 10 december wordt voorafgegaan door een speciale Expertsessie van 11.30-13.00, getiteld 'Radio - yesterday, today and tomorrow'. Deze sessie is Engelstalig. Het is mogelijk om een combi ticket te kopen.

Programma 14:00-17:00 uur

  • Bram Bogaerts, mede oprichter ontwerpbureau Superposition over Castography, een webomgeving om op een vernieuwende manier podcastcontent te ontdekken.

  • Daan Molenaar, Conceptontwikkelaar & projectleider EO over Eerst dit, een dagelijkse bijbelpodcast van EO en IZB via WhatsApp. Deze podcast bestaan nu bijna een jaar en heeft inmiddels 45.000 abonnees.

  • Marc Adriani, Directeur Radio van Talpa Network, over de strategie van Talpa Radio

Vanaf 17:00 uur Borrel en Netwerken


Vera Holland - CMC Nieuwe Interfaces

Event organizers
  • Media Perspectives en Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

    Media Perspectives organiseert samen met Beeld en Geluid het Cross Media Café. Dit zijn bijeenkomsten voor mediaprofessionals waar steeds de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van media, in de breedste zin van het woord, worden gepresenteerd. Met de Cross Media Cafés dragen we bij aan kennisontwikkeling, kennisdeling en innovatie om zo de media-industrie een stap verder te brengen.

    Recent Events
    More

Are you organizing Cross Media Café - FutureFM?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews

Featured Events