Computer Vision + Igenkänning, kedjeregeln och djupa nätverk

Sep 26, 2017 · Lindholmen, Sweden

Välkommen till höstens första Sigma Smart Developers Society

Den här gången är det Sigmas RnD grupp som hostar eventet.

Vi har bjudit in 2 föreläsare och under kvällen kan man lära sig om följande

Igenkänning, kedjeregeln och djupa nätverk - Olof Enqvist, Assistant Professor in the research group for Image analysis and computer vision, Chalmers

Om hur ett grafikkort tänkt för gamers och lite grundkursmatte kan användas för att räkna sockerbetor eller diagnosticera cancer. En del tips på hur man kan komma igång med bildanalys kommer också att ges.

Computer Vision som räddar liv i trafiken - Amritpal Singh, Grundare och VD för Viscando

Automatisk kartläggning av beteenden och samspel i trafikmiljön. Viscando har under de senaste fem åren utvecklat en avancerad mätteknik för trafikmiljön som bygger på kameror, 3D och maskininlärning. Våra produkter och tjänster hjälper trafikansvariga i städer och nationellt att i detalj förstå och utvärdera framkomlighet och trafiksäkerhet. Insamlad data och analyser ligger till grund för investeringar och förbättringar som både räddar liv och pengar.

Vi bjuder på lättare mat, öl och annan dryck.

Varmt välkommen!

Event organizers
  • Sigma Smart Developers Society Gothenburg

    Kunskap är viktigt för oss, och vi delar gärna med oss av vår. Sigma Smart Developers Society handlar just om det, att dela med sig av kunskap och att knyta nya kontakter. Vi siktar på att försöka arrangera 2-3 meetups per år och att då beröra aktuella ämnen. Vi mottager gärna tips på talare och ämnen. 

    Recent Events
    More

Are you organizing Computer Vision + Igenkänning, kedjeregeln och djupa nätverk?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews