CoderDojo Zulte - 14/11/2021

Nov 14, 2021 · Zulte, Belgium
Tijdens een CoderDojo leren meisjes en jongens van 7 tot 17 jaar programmeren, websites maken, apps en spelletjes ontwikkelen enz.

Lees het protocol a.u.b. grondig door www.coderdojobelgium.be/protocolCovidNL

Over CoderDojo

CoderDojo  organiseert gratis programmeerclubs, de zogenaamde 'Dojo's'. Op die Dojo's leren meisjes en jongens programmeren, websites maken, apps en spelletjes ontwikkelen enz. CoderDojo maakt van ontwikkelen en programmeren een superleuke, keigezellige en megatoffe leerervaring.

Dojo's worden op vrijwillige basis opgezet en gerund door vrijwilligers. Enerzijds zijn dit coaches met voldoende ICT-kennis en de juiste drive om jongeren te coachen. CoderDojo legt sterk de nadruk op open source en vrije software. De beweging heeft een snel groeiend netwerk van leden en vrijwilligers wereldwijd.  CoderDojo wil aan iedereen tonen dat programmeren niet enkel voor nerds is. Onze coders bouwen superleuke projecten en zijn daarom het voorbeeld bij uitstek dat technologie tof kan zijn. CoderDojo heeft daarom maar één regel: 'Above all: be cool!'.

Praktische informatie

Je kan deelnemen tussen 7 en 17 jaar. Ben je  jonger dan 12 jaar dan word je begeleid door (een van) je ouders.

Je dient te beschikken over een laptop. De coaches zullen ervoor zorgen dat alle benodigde software geïnstalleerd zal worden. Heb je echt geen laptop, geef dit aan en dan zal CoderDojo een (draagbare) computer voorzien.

Registreren & annuleren

Het inschrijvingsformulier zal voornamelijk persoonlijke gegevens verzamelen over de deelnemer. In enkele gevallen zal ook bijkomende informatie over de ouder/voogd worden gevraagd, en dat zal dan ook expliciet vermeld worden. We vragen bij de inschrijving aan alle deelnemers om een e-mailadres en telefoonnummer van de ouders of voogd op te geven. Indien nodig  zal CoderDojo  rechtstreeks contact opnemen met de ouders of voogd.

We waarderen het dat deelnemers de tijd nemen om hun bestelling actueel te houden, en als je niet aanwezig kan zijn, is het gemakkelijk om jouw inschrijving te annuleren vanuit jouw Eventbrite-account. Meld je aan bij Eventbrite.com, ga naar de pagina tickets en zoek je bestelling. Klik op jouw bestelling om gedetailleerde informatie te bekijken en selecteer vervolgens 'Order annuleren' om je inschrijving te annuleren. Je zal een e-mail ontvangen om de annulering te bevestigen. Blijkt dat niet meteen te lukken, dan kan je ons altijd contacteren via zulte@coderdojobelgium.be.

Trajecten

Er zijn verschillende trajecten waaraan je kan deelnemen. Als je nog helemaal geen ervaring hebt, start je best met Scratch.

Vragen

Contacteer ons via zulte@coderdojobelgium.be! Tot snel!

Wij respecteren je privacy

CoderDojo is leuk en daarom tonen wij graag waar we mee bezig zijn. We nemen tijdens onze activiteiten foto’s van onze deelnemers en begeleiders die we daarna op sociale media plaatsen. Het kan gebeuren dat je zoon of dochter daarom gefotografeerd of gefilmd wordt tijdens een CoderDojo-activiteit.

Indien je liever wilt dat geen foto’s van je kind gebruikt worden, kan je dat tijdens het registreren aangeven.

We respecteren bovendien ook je data. Meer weten? Bekijk dan zeker even onze privacy verklaring op de website.

Event organizers

Are you organizing CoderDojo Zulte - 14/11/2021?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews

Featured Events