×
Eventil - Find Tech Events
Official mobile app
FREE - In Google Play
View
×
Eventil
Official mobile app
FREE - In App Store
View

CitM VI : Build en Release Pipelines in Azure DevOps (voorheen VSTS)

Feb 19, 2019 · Middelharnis, Netherlands

18:00 Ontvangst met hapje en drankje
18:45 Welkomswoord
19:00 Presentatie: Build & Release Pipelines in Visual Studio Team Source
20:00 Drinks & Social Talk

Over de presentatie:
Voor .NET projecten is Azure DevOps (voorheen VSTS) de makkelijkste tool voor het inrichten van build en deployment pipelines.
In deze presentatie neemt Sander je mee in de wereld van Azure en DevOps door het uitrollen van een .NET Core applicatie naar de Azure cloud.
Azure DevOps heeft source control, package management, scrum tools, en testing tools, maar deze presentatie focust zich vooral op de build en release pipelines en Azure app services.
Wanneer de tijd het toelaat komen er ook nog andere handige zaken van Azure voorbij zoals databases, Application Insights, storage, of Azure ServiceBus.

Over de spreker:
Sander Rossel is een professionele ontwikkelaar sinds 2010 en de auteur van het in 2017 uitgebrachte "Continuous Integration, Delivery, and Deployment"
Hij heeft werkervaring op het gebied van .NET en .NET Core(C#, ASP.NET en Entity Framework), SQL Server, Azure, Azure DevOps, JavaScript en verschillende andere technologieen.

Event organizers
  • Code in the Middel

    Code in the Middel is een groep om ontwikkelaars uit Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland op een centrale locatie(Middelharnis) samen te laten komen. Code kan op veel manieren worden geinterpreteerd, voor onze meetups hanteren wij echter de volgende afkorting: <br> *C*oncepten; bijv Defensive Programming, Security, Performance <br> *O*ntwikkelingen; nieuwe ontwikkelingen rondom coden(IDE, Code Standards, Tools) <br> *D*emo's; Workshops, hack-a-thons & overige hands-on activiteiten

    Recent Events
    More

Are you organizing CitM VI : Build en Release Pipelines in Azure DevOps (voorheen VSTS)?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews