Bitcoin, crypto och blockkedjan: hype eller fantastiska möjligheter?

Oct 20, 2021 · Stockholm, Sweden

”Bitcoin förändrar absolut allt. Jag tror inte att det finns något viktigare i min livstid att arbeta med.” Jack Dorsey, VD, Twitter

I januari 2009 skapas bitcoin nätverket av att Satoshi Nakamoto. En ny form av pengar som är digitala och helt decentraliserad.

Under en timma för ni höra historien om Bitcoin, blockkedjan och andra kryptovalutor. Vi tittar på användningsområden och hur detta har potential att förändra världen.

2021 har varit ett spännande år för Bitcoin. 8:e februari annonserar Elon Musk att Tesla har köpt BTC för 1,5 miljarder dollar. I juni meddelar El Salvador att Bitcoin blir officiell valuta. När jag skriver detta är BTC återigen på väg till rekordnivåer. Detta är en teknologi som vi bör lära oss mera om!

Regent kommer genom Oskar Andermo berätta mer om Bitcoin.
Oskar har föreläst professionellt sedan 2010. Hans föreläsningar handlar om hur snabba förändringar och ny teknik påverkar människan.
Oskar delar med sig av en verktygslåda för att hantera detta på bästa sätt. Han kallar den Strategic Tech Coaching. En del av verktygslådan är olika sätt att hela tiden lära sig. I dagens snabba värld måste vi hålla koll på nya trender och teknologier. På sin podd med samma namn, Strategic Tech Coaching, har Oskar intervjuat några av Sveriges främsta och mest kända experter på ledarskap, personlig utveckling, ny teknik och framtidsfrågor. Då podden är på Engelska så har även många internationella experter varit gäster. Mellan 2007 och 2020 bodde Oskar i Dubai, en plats som 2017 hade en ordentligt boom när det gällde blockkedjan och kryptovalutor. 2013 släppte han boken Smartphone Coaching System.

Event organizers
  • IT som det borde vara - Best Practices

    Är du en hammare ser allt ut som en spik. Men vad är egentligen rätt? Regent är oberoende vad gäller teknik och metodik. Det handlar om att vara pragmatisk. Genomgående för alla meetups i den här gruppen är att fokus ligger på det som är rätt i tiden. Oavsett om det handlar om teknik som olika javascriptramverk eller metodik i form av SAFe. Vi går igenom best practices från alla områden.

    Recent Events
    More

Are you organizing Bitcoin, crypto och blockkedjan: hype eller fantastiska möjligheter? ?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Topics
Rating

based on 0 reviews

Featured Events