× Logo@2x
Eventil Find Tech Events
Official
In Play Store
View
× Logo app store
Eventil
Official
In App Store
View

Android Advanced Training - 1. alkalom

Sat, 08 Oct 2016 9:00 AM

Tickets

Android Advanced Training - 1. alkalom

Sziasztok,

FONTOS: Ez úttal kivételesen nem a meetup.com-on folyik a jelentkezés, hanem az alábbi linken.

Egy nagyon régóta dédelgetett ötlet megvalósulását jelenthetem be végre. :)


Amikor március elején, közel fél év szünet után újra, nekivágtunk az idei meetupnak, azt ígértem és mondtam, hogy többet szeretnénk kísérletezni a formátumokkal. 

A cél mindig a jó tudás megosztása volt, mind online és persze az offline eseményeken is, és szerencsére nagyon sok gyűlt össze belőle. Innen pedig már logikus lépés volt, hogy az egyik kedvenc területünkön összegezzük mindezt. Így jött tehát létre az az Android workshop sorozat, amit októberben a Makery csapatával útnak indítunk.

Abban a szellemben állítottuk össze, hogy benne legyen minden olyan tudás, amit mi is szerettünk volna megkapni egyfajta shortcutként, amikor az Androiddal foglalkozni kezdtünk, amitől kezdőből haladóvá lehet válni. Mi hiszünk abban, hogy ebből a legjobb fog összeállni. :)

A workshopok az ősz során október 8-al kezdve minden második szombaton lesznek, összesen 5 alkalommal. A részletes tematikát és a többi infót itt olvashatóak: 
https://www.makery.co/advanced-android-training/

Itt jutottunk el az utolsó ponthoz, elmondom miért döntöttünk most először fizetős megoldás mellett. A workshop jellegéből következően a helyek korlátozottak lesznek, mindösszesen 12, és célunk ennek a lehető legjobban kihasználása. 

A meetup esetében azt látjuk, hogy átlagosan a 40-50%-a jön el ténylegesen. Ott ez belefér, itt viszont nem, komoly érdeklődőktől lehet elvenni a helyet egy sima klikkeléssel. Mi el szeretnénk kerülni ezt a helyzetet, és valóban azoknak lehetőséget adni, akik tényleg el is akarnak jönni.

Ezen túl azt ígérjük, hogy minden a workshopba, az ottani ellátásotokba lesz visszaforgatva.

Event Organizers
  • Highres 417396132
  • Avatar highres 417396132
    budapest.mobile

    Our goal is to gather mobile platform lovers in the same group so that all of us can learn from each other.  What we plan at the beginning is to start with a few meetups where we, and perhaps some of you, present interesting and challenging topics in the mobile world. If you feel that you are interested in mobile, feel free to join and recommend topics for the speeches, or even hold one ...

    Recent Events
    More

Are you organizing Android Advanced Training - 1. alkalom?

Claim the event and start manage its content.

Claim this event
Social
Topics
Rating

based on 0 reviews