×
Eventil - Find Tech Events
Official mobile app
FREE - In Google Play
View
×
Eventil
Official mobile app
FREE - In App Store
View

Android Advanced Training - 1. alkalom

Oct 8, 2016 · Budapest, Hungary

Sziasztok,

FONTOS: Ez úttal kivételesen nem a meetup.com-on folyik a jelentkezés, hanem az alábbi linken.

Egy nagyon régóta dédelgetett ötlet megvalósulását jelenthetem be végre. :)


Amikor március elején, közel fél év szünet után újra, nekivágtunk az idei meetupnak, azt ígértem és mondtam, hogy többet szeretnénk kísérletezni a formátumokkal. 

A cél mindig a jó tudás megosztása volt, mind online és persze az offline eseményeken is, és szerencsére nagyon sok gyűlt össze belőle. Innen pedig már logikus lépés volt, hogy az egyik kedvenc területünkön összegezzük mindezt. Így jött tehát létre az az Android workshop sorozat, amit októberben a Makery csapatával útnak indítunk.

Abban a szellemben állítottuk össze, hogy benne legyen minden olyan tudás, amit mi is szerettünk volna megkapni egyfajta shortcutként, amikor az Androiddal foglalkozni kezdtünk, amitől kezdőből haladóvá lehet válni. Mi hiszünk abban, hogy ebből a legjobb fog összeállni. :)

A workshopok az ősz során október 8-al kezdve minden második szombaton lesznek, összesen 5 alkalommal. A részletes tematikát és a többi infót itt olvashatóak: 
https://www.makery.co/advanced-android-training/

Itt jutottunk el az utolsó ponthoz, elmondom miért döntöttünk most először fizetős megoldás mellett. A workshop jellegéből következően a helyek korlátozottak lesznek, mindösszesen 12, és célunk ennek a lehető legjobban kihasználása. 

A meetup esetében azt látjuk, hogy átlagosan a 40-50%-a jön el ténylegesen. Ott ez belefér, itt viszont nem, komoly érdeklődőktől lehet elvenni a helyet egy sima klikkeléssel. Mi el szeretnénk kerülni ezt a helyzetet, és valóban azoknak lehetőséget adni, akik tényleg el is akarnak jönni.

Ezen túl azt ígérjük, hogy minden a workshopba, az ottani ellátásotokba lesz visszaforgatva.

Event organizers

Are you organizing Android Advanced Training - 1. alkalom?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews