A Zizr Experience - Hur AI tar bort felköp av kläder på nätet Online

Dec 9, 2021 · ,
Välkommen till vårt webinar på tema - hur man med hjälp av AI kan ta bort felköp på nätet!

Online 9/12 kl. 08:30 – 09:15

Fredrik Marcus på Knowit Experience, tillika host på podden ‘Digitalterapi’ pratar med Petter Hellevik, Vd på Zizr, om deras tjänst som ska reducera onödig produktion, frakt och avfall från kläder och skor.

Vilka är Zizr [Sajser]?

Zizr är en start-up inom Knowit-koncernen som har utvecklat en tjänst som ska reducera onödig produktion, returer och avfall från kläder och skor. Tjänsten ska med hjälp av AI ge enskilda konsumenter storleksrekommendationer utifrån köp- och returhistorik och därigenom ta bort, eller i alla fall minska felköp. Du kommer ha möjlighet att ställa frågor till Zizr efter föredraget.

Varmt välkomna! / Knowit Experience & Zizr

Ps: Vi kommer att avsluta med tre snabba trender för e-com, som ett körsbär på toppen!

____________________________________________________________

Länk till webinar: https://knowit.zoom.us/j/93008150908

Knowit är ett konsultbolag som stöttar företag och organisationer i den digitala transformationen. Med en unik kombination av kompetens inom it, design, kommunikation och management utvecklar vi innovativa och hållbara lösningar som bidrar till ett högt affärsvärde för våra kunder.

Knowit etablerades 1990 och har i dag cirka 3 800 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Polen. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit är sedan 1997 noterat på den nordiska börsen i Stockholm.

Event organizers
  • Knowit Sverige

    Knowit är ett konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att arbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 2 200 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland. Knowit är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm.

    Recent Events
    More

Are you organizing A Zizr Experience - Hur AI tar bort felköp av kläder på nätet?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Online Event
Online Event

A place to meet the most active, international community members

Social
Rating

based on 0 reviews