×
Eventil - Find Tech Events
Official mobile app
FREE - In Google Play
View
×
Eventil
Official mobile app
FREE - In App Store
View

A Modern Workspace Story

May 21, 2019 · Amsterdam, Netherlands

MEETUP VERPLAATST NAAR 21 MEI!

Pak je agenda erbij want op 21 mei organiseren wij een Microsoft Meetup.

A Modern Workspace Story, wat is het en wat heb ik eraan?

De sprekers, Giovanni Perini & Rudy van Dalen zullen deze avond samen vullen en om en om presenteren. We zullen de avond afsluiten met een q&a rondje.

18:30 Deuren open + 🍔🍔🍔
19:00 Giovanni Perini & Rudy van Dalen
19:45 Break
20:00 Giovanni Perini & Rudy van Dalen
21:00 Q&A
21:15 Einde + borrel

Met de huidige inzet van Microsoft om gebruikers steeds meer en sneller te voorzien van nieuwe mogelijkheden betekent dat we als IT-organisatie steeds meer en steeds sneller nieuwe mogelijkheden moeten geven aan onze gebruikers. Hoe gebruiken we tools als System Center Configuration Manger en Intune om gebruikers regelmatig te voorzien van nieuwe software en nieuwe Windows 10 versies. Hoe helpen mogelijkheden als Cloud Management en Distribuion point hierin, wat kunnen we doen met Upgrade Readiness en wat betekenen mogelijkheden als Auto Pilot voor onze gebruikers.

💬 1: Giovanni Perini - Azure Architect en Modern Workplace Consultant.
Giovanni is een IT specialist vanaf 1992 en MCT vanaf 1999. Zijn passie is continue bezig zijn met nieuwe ontwikkelingen en kijken hoe nieuwe technieken gebruikt kunnen worden bij de ondersteuning van zijn klanten. Hij geeft regelmatig cursussen of workshops bij klanten en zoek graag de interactie op met zijn publiek. Vanuit zijn huidige rol bij GGZCentraal, de Vrije Universiteit en het Amsterdamse - UMC is Giovanni bezig met het ondersteunen van zijn klanten bij de ontwikkelingen rondom Windows as A service. Hoe kan een klant als de Vrije Universiteit elk jaar probleemloos upgraden naar de laatste versie van Windows 10 en Office365 zonder maanden met meerdere mensen bezig te zijn met ontwikkelen, testen en uitrollen van deze applicaties.

💬 2: Rudy van Dalen
Rudy heeft ruime ervaring met Operating System deployments, implementatie van een (Windows) Update strategie, Hybrid SCCM / Intune omgevingen, implementatie van Windows 10 als nieuw OS en beveiliging van de werkplek omgeving. Sinds enige tijd is hij betrokken bij verschillende projecten waar Azure Intune en Azure AutoPilot de hoofdrol spelen. (Dat is een behoorlijke uitdaging daar de ontwikkeling op dat gebied bijzonder snel gaat en zeer regelmatig aangepast wordt door Microsoft). Beveiliging van de werkplek, applicaties en informatie hebben zijn focus.
Regelmatig leidt hij beheerders van klanten op met SCCM en Windows 10 kennis. Kennisoverdracht en “bruggen bouwen” zitten in zijn DNA.

Parkeren
De Nieuwe Poort is te vinden direct naast Station Amsterdam Zuid. Het is daarom erg makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Als je met de auto komt, kun je het beste parkeren in de straten achter 'de Boelenlaan' (5/10 minuten lopen). Tussen 08:00 - 19:00 kost het €1,40 per uur. Na 19.00 is het gratis.

Event organizers
  • IT Infrastructure & Security Alliance

    This Meetup Group is for everyone who feels connected to, or is interested in; IT Infrastructure & Security.  During these Meetups we specifically zoom in on everything related to DevOps, Cloud, Network & Security. We’ll discuss the latest trends, or go in-depth on specific tooling. Therefore we welcome people from all skill levels to come and join us!  Hosting our events in Amsterdam (Near Amsterdam Zuid Station) we ensure accessibility for everyone. The location, speakers, food and drinks will be

    Recent Events
    More

Are you organizing A Modern Workspace Story?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews

Featured Events