#36 IxDA Stvg: Tjenestedesign for nytt rådhus i Stavanger

Oct 20, 2021 · Stavanger, Norway

Rehabiliteringen av Stavanger rådhus startet i februar 2021. Det nye rådhuset skal være klart til å tas i bruk for ansatte og innbyggere i løpet av høsten 2024.

På denne meetupen får du høre fra Stavanger kommune og Comte Bureau som har samarbeidet om å utarbeide ulike brukerreiser for det nye bygget. For hvordan skal det brukes? Hvordan kan arkitekturen og det fysiske rommet samspille med tjenestene? Hva kan oppstå når for eksempel noen skal gifte seg samtidig som andre skal ha et møte med politikerne, mens andre skal levere varer eller gå på kontoret?

Vi hører også om hvordan teamet har samarbeidet med innsikt og brukerreiser i Miro under pandemien. Og litt om veien videre for bygget og prosjektet - som har store ambisjoner for bærekraft og universell utforming!

Disse vil du høre fra:
* Lene Haus, Arkitekt og tjenestedesigner i Comte Bureau
* Zakarias Chibssa, prosjektleder for det nye rådhuset i Stavanger kommune
* Kristin Kverneland, rådgiver i Smartbyen i Stavanger kommune og prosjektleder for tjenestedesignprosjektet

(For ordens skyld: Arkitekt for rehabiliteringen er Link arkitekter).

Denne meetupen vil være online. Lenke blir sendt ut på epost til påmeldte deltakere.

Event organizers
  • IxDA Stavanger

    Interessert i digitale brukeropplevelser? Det er vi i IxDA Stavanger også, og ønsker å etablere et uformelt faglig samlingspunkt for folk som jobber med brukeropplevelse. Hvem passer IxDA-treffene for? Kommunikasjonsfolk, markedsfolk, frontend-folk, studenter, folk som vurderer en karriere innen brukeropplevelser, ux- og interaksjons-folk, digititaliseringsfolk, webfolk. —— mer om IxDA —— IxDA Stavanger ble startet i 2015 av en gjeng med entusiaster. Vi møtes over uformell prat og deler faglige erfaringer

    Recent Events
    More

Are you organizing #36 IxDA Stvg: Tjenestedesign for nytt rådhus i Stavanger?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Topics
Rating

based on 0 reviews

Featured Events