×
Eventil - Find Tech Events
Official mobile app
FREE - In Google Play
View
×
Eventil
Official mobile app
FREE - In App Store
View

18. WordPress meetup u Novom Sadu

Feb 26, 2019 · Novi Sad, Serbia

Novi WordPress sastanak u Novom Sadu! U Startit centru, 26. februara,2019. godine ćemo održati 18. WordPress meetup sa dva uzbudljiva predavanja. Predavanja će biti namenjena svima koji se bave WordPress-om, profesionalno ili iz hobija. Ovaj put ćemo zaroniti dublje u načine kako možemo da razvijamo naša rešenja koristeći WordPress kao osnovu. Zato će ovaj meetup sigurno biti zanimljiv developerima.

Prvi predavač je Dragan Todorović a tema je “Premium WordPress Themes Development - Do's and Don'ts”.Dragan ce pričati o svom iskustvu kao premium themes developer i približiće nam njegovu perspektivu o premium themes trzištu.
Dragan Todorović je web developer sa
višegodišnjim iskustvom u razvijanju premium WordPress i Joomla tema.
Takodje je osnivač Themezly.com i Youjoomla.com

Drugi predavač će biti Igor Hrček, a tema je
"WordPress API - zašto je vreme da ga koristite u svojim projektima?"
U ovom predavanju biće priče o WordPress REST API koji je najavljivan kao najuzbudljivija opcija u WordPress-u još odkako su uvedeni custom post types.
Igror Hrček voli da podešava i uči o novim tehnologijama. Proizvodi samo najkvalitetnije bugove. Počeo sam kao 8-bitni Padavan, trenutno sam 64-bitni Jedi.

Za kraj, par standardnih napomena i obaveštenja:
-------------------------------------------------------------------------
WordPress Novi Sad zajednica spaja sve WordPress korisnike, developere, blogere, biznis početnike i profesionalce, koji žele da podele svoje ideje, iskustva i uče, kako jedni od drugih, tako i od vodećih iz stručnjaka u oblasti WordPress-a. Krajnji cilj je popularizacija WordPress platforme u Novom Sadu.
-------------------------------------------------------------------------
Želite da pomognete organizaciju sledećeg #WPNS meetupa ili da podelite svoje znanje sa svima kao predavač? Javite nam se!
Prisustvo događaju je besplatno i otvoreno je za sve zainteresovane, ali je obavezno prijavljivanje na zvaničnom meetup eventu (a to je ovde).
-------------------------------------------------------------------------
Ukoliko želite da podelite sa zajednicom svoje iskustvo i znanje, možete se prijaviti ovde: https://goo.gl/forms/3TdllpGUBpcfP7bA3

Više o prijava predavača možete pročitati ovde: https://sr.wordpress.org/2018/11/22/

Event organizers
  • WP Meetup Novi Sad

    Our goal is to gather all those who are already WordPress users, developers, and developers, but also we want to educate people who just want to try to use it. Our mission is  to popularize the WordPress platform in Novi Sad. ---------------------------- Želimo da okupimo sve one koji su već korisnici WordPress-a, programere, dizajnere, ali i da edukujemo osobe koje tek žele da se oprobaju u korišćenju istog, a zajednički cilj je popularizacija WordPress platforme u Novom Sadu. https://www.facebook.com/wp

    Recent Events
    More

Are you organizing 18. WordPress meetup u Novom Sadu?

Claim the event and start manage its content.

I am the organizer
Social
Rating

based on 0 reviews

Featured Events